Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Over ons

Easy Life

In 2009 is Easy Life opgestart als erkend dienstenchequebedrijf. Vanwege onze persoonlijke servicegerichtheid naar zowel klant als werknemer, zijn wij in een korte tijd uitgegroeid tot één van de sterkste en bekendste poetsbureaus in de markt van dienstencheques.

Momenteel hebben wij een uitgebreid kantorennetwerk door heel Vlaanderen van waaruit wij meer dan 1.400 huishoudhulpen en strijksters inzetten bij meer dan 14.000 huishoudens in Vlaanderen.

Visie Easy Life
De kerngedachte van zowel de dienstencheques als van Easy Life is ‘werkgelegenheid creëren door de juiste mensen aan elkaar te koppelen’. Wij doen ons uiterste best om u als klant te linken aan de meest geschikte huishoudhulp. Hierbij geven wij blijvende aandacht aan een correcte dienstverlening én een juiste verloning aan onze werknemers.

Klantenservice
Bij Easy Life staan aandacht voor en service aan de klant hoog in het vaandel. Om die reden hebben wij deskundige medewerkers in dienst, die u graag op één van onze kantoren bij u in de buurt te woord staan en u helpen bij vragen. Bij ons draagt iedereen een naam, geen nummer!

Kwaliteit
Wij zijn ons bewust van het belang van een goede en betrouwbare huishoudhulp. Daarom besteden wij grote aandacht aan de selectie en screening van onze medewerkers. Bij het vinden van de juiste huishoudhulp, verliezen wij uw wensen en behoeften niet uit het oog. Zo worden teleurstellingen voorkomen en de kans op de juiste klik vergroot. Easy Life helpt u aan een meer easy life!

of bel
0800 62080
Open morgen om 9u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid