Easy Life scoort
4.4 op basis van
1907 beoordelingen
0800 62080

Huishoudhulp Ekeren

Op zoek naar een huishoudhulp die u volledig kan vertrouwen en uitstekend werk doet? Easy Life kan de perfecte huishoudhulp voor u vinden, aangepast aan al uw wensen. De kennis en jarenlange ervaring spelen uiteraard een rol in onze kwaliteitsvolle service. Onze huishoudhulpen moeten niet voor niets voldoen aan hoge eisen.

Professionele en betrouwbare huishoudhulp in Ekeren

Betrouwbaarheid en kwaliteit, dat zijn de twee belangrijke pijlers voor Easy Life. Daarom screenen we elke huishoudhulp vooraleer ze bij ons aan de slag kan gaan. Voldoet de persoon in kwestie aan onze eisen (en de uwe)? Dan stellen we haar aan u voor. U bent dus verzekerd van een professionele en betrouwbare huishoudhulp wanneer u gebruik maakt van de diensten van Easy Life. Geen zorgen, u kunt uw huishouden met een gerust hart overlaten aan al onze huishoudhulpen.

Een huishoudhulp uit Ekeren inzetten

Nood aan wat vrije tijd of staat ‘schoonmaken’ niet op je favoriete to-do lijstje? Of bent u misschien lichamelijk niet meer in staat om zelf aan de slag te gaan? Wat de reden ook is, het inschakelen van een huishoudhulp is vaak meer dan welkom. Wij helpen u verder met deze stap.

Huishoudhulp Ekeren met dienstencheques vergoeden

De gemaakte uren (via een voordelig uurtarief) van de huishoudhulp in Ekeren kan u eenvoudig uitbetalen met dienstencheques. Dit is niet alleen veilig, ook geniet je van een fiscaal voordeel. De kosten via dienstencheques zijn immers gedeeltelijk aftrekbaar van de belastingen. Simpel, toch?

Het takenpakket van al onze huishoudhulpen

Easy Life gaat altijd dat stapje verder dan de concurrentie. Onze huishoudhulp kan u niet alleen helpen met de typische huishoudelijke taken (zoals dweilen, stofzuigen of het sanitair kuisen). Ook kunnen we er samen voor zorgen dat er na overleg het uitvoeren van de strijk, boodschappen die gedaan moeten worden of het klaarmaken van een maaltijd voor u wordt verzorgd. Kortom, geen enkele taak is te veel voor onze huishoudhulpen!

Op zoek naar een huishoudhulp in Ekeren? Kies voor Easy Life!

Easy Life staat voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Als het gaat om het vinden van de correcte huishoudhulp in Ekeren, bent u bij ons 100% aan het juiste adres. Aarzel niet langer en neem meteen contact op met een van onze enthousiaste medewerkers. Nadat u uw vereisten heeft doorgegeven, gaat het team van Easy Life op zoek naar de huishoudhulp die perfect aan uw wensen voldoet. Klaar om te genieten van een propere woning en een dosis vrije tijd?

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 4 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 4 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid