Easy Life scoort
4.0 op basis van
224 beoordelingen
0800 62080

Huishoudhulp Edegem

Huishoudhulp Edegem staat altijd klaar om u een handje te helpen bij de huishoudelijke taken. Meer tijd voor u zelf en u gezin? Daar zorgt de huishoudhulp van Edegem voor. Zalig toch? Alle noodzakelijke taken die we allemaal opzij schuiven komen zij voor u doen. Deze huishoudelijke taken zijn volledig door u te beslissen.

Meer momenten van rust dankzij onze Huishoudhulp in Edegem

In de regio Edegem is het mogelijk om beroep te doen op onze huishoudhulp. Deze huishoudhulp zal taken uitvoeren zoals stofzuigen, dweilen, wassen, koken en zelfs al uw boodschappen doen. Dankzij deze goed georganiseerde huishoudhulp zal alles voor u gedaan worden zodat u meer tijd hebt voor u zelf, uw gezin en vooral meer tijd om te genieten.

Voordelen van betalen met dienstencheques

Door de super gemakkelijke werking en betaling met dienstencheques wordt een huishoudhulp inschakelen een stuk interessanter. Een huishoudhulp kost zo'n 9 euro per uur. Een dienstencheque staat gelijk aan dit bedrag, wat maakt dat het heel eenvoudig is om de betaling uit te voeren. Het is niet enkel een zeer te betalen bedrag, het is ook nog eens 30% aftrekbaar. Deze huishoudhulp is dus ideaal voor een particulier zoals u.

Heeft u interesse in een huishoudhulp te Edegem? Contacteer dan snel Easy Life dienstencheques. Eén van onze enthousiaste medewerkers zal voor u dan een gepaste formule samenstellen. Zo kan u altijd genieten van een proper huis."


Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid