Easy Life scoort
4.0 op basis van
224 beoordelingen
0800 62080

Huishoudhulp Burcht

Op zoek naar een huishoudhulp in Burcht die perfect werk aflevert én betrouwbaar is? Easy Life kan jouw ideale huishoudhulp weten te vinden. Door een uitgebreide (mensen)kennis en jarenlange ervaring heeft Easy Life een checklist opgesteld waar een goede huishoudhulp aan moet voldoen, inclusief hoge eisen.

Huishoudhulp in Burcht: professioneel en betrouwbaar

Kwaliteit en betrouwbaarheid, dat staat voorop bij Easy Life. Dat is ook de reden waarom elke huishoudhulp wordt gescreend. Wanneer de huishoudhulp in kwestie voldoet aan de eisen van ons bureau, worden jullie aan elkaar voorgesteld. Bij een samenwerking met Easy Life hoort een professionele en betrouwbare huishoudhulp waar u het huishouden met een gerust hart kan overlaten aan mensen die hun vak kennen.

Een huishoudhulp uit Burcht inschakelen

Door tijdsgebrek, gebrek aan interesse of wanneer u lichamelijk niet meer in staat bent om te poetsen, snelt Easy Life te hulp. Wat de reden ook is, een huishoudhulp zorgt voor een proper huis met een flinke dosis vrije tijd. Win-win dus!

De taken van een huishoudhulp bij Easy Life

Easy Life gaat altijd nét dat stapje verder. Enkel het huis stofzuigen en het schoonmaken van het sanitair is voor ons niet voldoende. Niet alleen de standaard huishoudelijke taken behoren tot het takenpakket van onze huishoudhulpen, ook zaken als boodschappen doen, strijken en het klaarzetten van de maaltijd behoort tot de service (na overleg) van Easy Life!

Huishoudhulp Burcht met dienstencheques

Schakel je een huishoudhulp in via Easy Life? Ons voordelig uurtarief kan u eenvoudig uitbetalen met dienstencheques. Op deze manier betaalt u op een veilige manier, inclusief fiscale voordelen. De kosten die komen kijken bij het gebruik van dienstencheques, zijn gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting.

Huishoudhulp vinden in Burcht? Kies voor Easy Life!

Service, kwaliteit en betrouwbaarheid behoren tot de sleutelkenmerken van Easy Life. Als u op zoek bent naar een professionele huishoudhulp in Burcht, dan bent u bij Easy Life aan het juiste adres. Aarzel niet langer en neem contact op met een van onze medewerkers. Zij gaan na overleg op zoek naar de beste match qua huishoudhulp. Meer vrije tijd en een propere woning? Daar zorgen we voor!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid