Easy Life scoort
4.2 op basis van
11311 beoordelingen

Huishoudhulp Terhagen

Staat het vinden van een betrouwbare huishoudhulp op uw to-do lijstje? Easy Life kan de perfecte huishoudhulp voor u vinden, aangepast aan al uw specifieke wensen. De jarenlange ervaring en professionele kennis spelen natuurlijk een rol in onze kwaliteitsvolle service! Al onze huishoudhulpen moeten niet voor niets voldoen aan onze eisen...

De taken van al onze huishoudhulpen

Onze service gaat altijd dat ene stapje verder dan de voornaamste concurrentie. Onze huishoudhulp kan u niet alleen helpen met de typische huishoudelijke taken (denk maar aan dweilen, stofzuigen of het sanitair schoonmaken bijvoorbeeld). We kunnen er samen voor zorgen dat er na kort overleg het verzorgen van de strijk, het doen van boodschappen of het klaarmaken van een lekkere maaltijd wordt toegevoegd aan het takenpakket. Conclusie: geen enkele taak is te veel voor onze huishoudhulpen!

Professionele hulp in Terhagen

Kwaliteit en betrouwbaarheid, dat zijn de belangrijkste eigenschappen bij Easy Life. Dat is dan ook de reden waarom we elke huishoudhulp screenen vooraleer ze bij ons team aan de slag kan gaan. Voldoet de persoon in kwestie aan onze eisen en de uwe? Dan stellen wij haar graag aan u voor. U bent dus verzekerd van een professionele en betrouwbare huishoudhulp wanneer u gebruik maakt van de diensten van Easy Life. Maak u geen zorgen, bij onze huishoudhulpen kunt u het huishouden met een gerust hart overlaten!

Huishoudhulpen uit Terhagen inzetten

Staat ‘het huis schoonmaken’ niet meteen tussen je favoriete activiteiten? Of dringend nood aan wat vrije tijd? Misschien bent u lichamelijk niet meer in staat om zelf aan de slag te gaan? Geen nood! Hoe dan ook, het inschakelen van een huishoudhulp is vaak meer dan welkom!

Huishoudhulp uit Terhagen vergoeden

De gemaakte uren (bepaald via een voordelig uurtarief) van de huishoudhulp in Terhagen kunt u heel eenvoudig vergoeden via dienstencheques. Deze manier is niet alleen veilig, ook geniet u van een fiscaal voordeel. De kosten van dienstencheques zijn trouwens deels aftrekbaar van de belastingen. Makkelijk, toch?

Een huishoudhulp in Terhagen? Kies voor Easy Life!

Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Wanneer het gaat om het vinden van de meest geschikte huishoudhulp in Terhagen, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Twijfel niet langer en neem contact op met een van onze medewerkers. Uw vereisten doorgegeven? Dan gaat het team van Easy Life op zoek naar de perfecte huishoudhulp. Klaar om te genieten van een propere woning en een dosis vrije tijd? That’s Easy Life!

of bel
03 449 70 07
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Nico R. uit Maldegem heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ilse V. uit Stekene heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Milko S. uit Ramsel heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Meloika C. uit Borsbeek heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Bart V. uit Hoogstraten heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.