Easy Life scoort
4.2 op basis van
11335 beoordelingen

Huishoudhulp Geel

U zoekt een huishoudhulp in Geel die u volledig kunt vertrouwen en haar werk uitstekend doet? Zo’n perfecte huishoudhulp vinden is niet gemakkelijk, maar gelukkig weet Easy Life de juiste match voor u te vinden. Door de kennis en ervaring van Easy Life weet dit professioneel poetsbureau waar een goede huishoudhulp aan moet voldoen en stelt hoge eisen aan de huishoudhulp.

Betrouwbare en professionele huishoudhulp in Geel

Easy Life hecht veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat is de reden dat dit poetsbureau iedere huishoudhulp screent. Pas wanneer de huishoudhulp voldoet aan de strenge eisen van het bureau, wordt zij voorgesteld aan u. Schakelt u Easy Life in, dan bent u dus verzekerd van een betrouwbare en professionele huishoudhulp. U hoeft zich geen zorgen te maken en kunt uw huishouden met een gerust hart overlaten aan de huishoudhulp.

Een huishoudhulp uit Geel inzetten

Een huishoudhulp is een uitkomst wanneer u zelf tijd tekort komt om te poetsen. Maar ook wanneer u lichamelijk niet meer in staat bent om het huishouden te doen, kan het inzetten van een huishoudhulp de beste keuze zijn. Zelfs wanneer u gewoon een hekel hebt aan poetsen, kunt u de hulp inroepen van een huishoudhulp. Wat de reden ook mag zijn, een huishoudhulp zorgt voor een proper huis en meer vrije tijd. Wat een gemak!

Taken van de Easy Life huishoudhulp

Easy Life neemt altijd een stapje extra. Een huishoudhulp van Easy Life kan u niet alleen helpen met de standaard huishoudelijke taken die een ‘normale’ hulp over het algemeen uitvoert. Nee, een Easy Life huishoudhulp kan veel meer voor u betekenen dan enkel het stofzuigen van uw huis en het kuisen van het sanitair. In overleg kan de huishoudhulp ook zaken voor u regelen als het doen van de boodschappen, het verzorgen van de strijk en het klaarzetten van uw maaltijd. Dat is de service van Easy Life!

Huishoudhulp Geel met dienstencheques

Wanneer u via Easy Life een huishoudhulp inschakelt, dan kunt u de gemaakte uren uitbetalen met dienstencheques. Dit is een eenvoudige, veilige manier van betalen en het biedt u tevens een fiscaal voordeel. De kosten die u maakt aan dienstencheques, zijn namelijk gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Dit, samen met het voordelige uurtarief van de huishoudhulp in Geel, maakt het wel erg aantrekkelijk om een huishoudhulp te nemen.

Huishoudhulp vinden in Geel? Kies Easy Life!

Easy Life staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. De beste keus dus, als het gaat om het vinden van een professionele huishoudhulp in Geel. Aarzelt u niet langer en neem direct contact op met de medewerkers van Easy Life. Nadat u uw wensen door heeft gegeven gaan zij op zoek naar de beste match. Zo kunt u binnenkort genieten van een proper huis én meer vrije tijd!

of bel
014 49 05 08
Open van ma tot do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Manuella G. uit Deurne heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sylvie M. uit Schoten heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sven H. uit Nevele heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Vanessa V. uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Joelle D. uit Melle heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.