Easy Life scoort
4.2 op basis van
13427 beoordelingen
Terug naar de lijst

Vier voordelen van werken als huishoudhulp bij Easy Life

Elke dag trekken ruim 3000 Easy Life-poetshelden eropuit om gezinnen over heel België blij te maken met een brandschone woning. Een flexibele job met massa’s voldoening, want de dankbaarheid van tevreden klanten is onbeschrijflijk! Werken als poetshulp, iets voor jou? Sit back, relax en ontdek de vier troeven van een job als huishoudhulp bij Easy Life!

1 | Werken in de buurt

Urenlang onderweg naar het werk? Think again! Als huishoudhulp bij Easy Life ga je aan de slag bij gezinnen die dicht in de buurt wonen. In je stad, dorp, of zelfs in je straat: afhankelijk van je pendelroute en vervoersopties, stelt het lokaal dienstenchequekantoor een gepersonaliseerde planning op. Zo ga je vlot van thuis, naar klant A tot klant B!

“Al vanaf het eerste intakegesprek met een kersverse huishoudhulp, polsen we naar de gewenste werkregio en vervoersopties. Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of de wagen? Welk woon-werktraject is voor jou haalbaar? Elke werkplanning is maatwerk!” –Lynn, kantoorverantwoordelijke bij Easy Life Oostkamp

2 | Je eigen uren kiezen

Vergeet uniforme uurroosters of een vaste 9-to-5: Easy Life plaatst flexibiliteit met stip op één. Werk waar je zelf je uren kan bepalen? We get you! Woensdagnamiddag vrijhouden voor de kids, het weekend starten op donderdagavond, of een 38-urenweek knallen: als huishoudhulp stel je zelf je gedroomde werkrooster samen.

3 | Een mooi loonpakket mét hospitalisatieverzekering

We steken het niet onder stoelen of banken: huishoudhulpen bij Easy Life kunnen rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast een waardevolle startersopleiding en een goed uurloon, kan je als poetshulp rekenen op een uitgebreide hospitalisatieverzekering, waar ook gezinsleden op kunnen intekenen. Mooi meegenomen!

4 | Een open werksfeer met hoge dankbaarheidsfactor

Werken als huishoudhulp bij Easy Life? Zet je schrap voor tonnen good vibes! Zowel binnen het dienstenchequekantoor, als van de gezinnen waar je aan de slag gaat. Een vlotte babbel met de kantoorverantwoordelijke en consulenten, een smsje van klanten om je te bedanken voor je harde werk, … Als poetsheld wordt je werk enorm geapprecieerd, dat voel je aan alles!

“Ik ben drie jaar aan de slag bij Easy Life. Sommige gezinnen ken ik zo goed, dat ik er een unieke band mee heb. Een warme welkom bij het openen van de deur, de kindjes die blij zijn om me te zien, … Dat tof contact is voor mij de kers op de taart.” – Dolores, huishoudhulp bij Easy Life Oostkamp

Werken als huishoudhulp bij Easy Life? Jouw nieuwe job als poetsheld is only a few clicks away! Blader door onze vacatures, scroll door onze Instagram en laat je inspireren door de bruisende Easy Life-community. Tot snel!

Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Nathalie C. uit Opdorp heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Corrie V. uit Kaulille heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Dorien W. uit Zonnegem heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Katleen C. uit Bambrugge heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Alexandra D. uit Rijkevorsel heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.