Easy Life scoort
4.2 op basis van
17626 beoordelingen
Terug naar de lijst

Ontdek de fietsactie van Easy Life

Voor een sterk peloton van poetshulpen

Easy Life is een groeibedrijf in hart en nieren. Nieuwe collega’s aanwerven, kersverse kantoren openen, duizelingwekkende targets behalen, … We love to grow! En omdat onze core business draait om gezinnen te ontzorgen met een kraaknette woning, zijn onze huishoudhelden de belangrijkste schakel in ons groeitraject. Gedreven poetshulpen aanwerven? Dankzij onze fietsactie schakelden we een rekruteringsversnelling hoger!

Dienstenchequebedrijf met straffe goals Easy Life sprankelt van mooie ambities.

Het leukste, grootste en meest succesvolle dienstenchequebedrijf van België worden? Dat vraagt om een powerteam waarbij alle neuzen in dezelfde richting staan. Enthousiaste huishoudhulpen aan boord halen, vormt daarbij onze topprioriteit. Het zijn immers hun gouden handen die appartementen en huizen van top tot teen laten blinken … Zo maken ze elke dag het verschil voor onze klanten!

Bring a friend, get a bike!
Groeien doe je niet alleen: om onze rekruteringsmotor te boosten, willen we iedereen in ons bedrijf zoveel mogelijk betrekken. Daarom lanceerden we afgelopen jaar een incentive waarbij we huishoudhulpen aansporen om hun netwerk warm te maken voor een job in de Easy Life-familie. Het concept? Elke poetshulp die een kennis aanbrengt die vervolgens minstens 150 uur aan de slag gaat bij Easy Life, wordt getrakteerd op een gloednieuwe fiets. Zo laten we onze poetsequipe van binnenuit groeien.


“Ondertussen namen al talloze huishoudhulpen een fiets in ontvangst. Een boost voor ons personeelsbestand, maar ook voor onze poetshulpen. Dankzij hun fiets hebben huishoudhulpen meer mogelijkheden en verplaatsen ze zich extra vlot van klant A naar klant B. Een win-win!” – Pascal Seeldraeyers, COO Easy LifeOnze huishoudhulpen als Easy Life-ambassadeurs

Werken in de buurt, een fijne band met het dienstenchequekantoor, een interessante verloning mét hospitalisatieverzekering, … Werken als huishoudhulp bij Easy Life gaat hand in hand met heel wat voordelen. Dankzij onze fietsactie verspreiden die troeven zich als een lopend vuurtje in de sociale kringen van onze huishoudtoppers. Vrienden, familie, buren of kennissen, … Geen betere jobambassadeurs dan onze eigen huishoudhelden!

“Ik vertelde mijn buurvrouw vaak enthousiast over mijn job bij Easy Life. En dan vooral over de lieve klanten en mijn vlotte kantoorverantwoordelijke! Ze kreeg spontaan zin om ook te solliciteren. Vandaag is ze mijn collega én spring ik ’s ochtends op mijn splinternieuwe fiets in plaats van op de bus. Ook mijn dochtertje van drie vindt ons nieuwe vervoersmiddel fantastisch!”
– Fatoumata, huishoudhulp Easy Life Londerzeel
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Naomi B. uit Torhout heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ronald C. uit Testelt heeft 22 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Catherine D. uit Wezembeek-Oppem heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Bernadette M. uit Esneux heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sarah S. uit Mechelen heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.