Easy Life marque des points
4.0 sur base de
225 appréciations
0800 62080

La meilleure publicité ?
Nos propres clients!

Découvrez ici pourquoi Easy Life est le choix idéal pour de nombreuses familles en Flandre et Bruxelles pour une aide ménagère avec des titres-services.

Getuigenissen

Poetsm

Goed poetspersoneel minpuntje soms reageren soms wat laat op de bureau in verband mails 2 doen heel goed hun best Kelly en Johanna 3 is wat minder

Pratt Roxanne

Vriendelijk, jong, bruisend team. Correcte opvolging naar klanten en werknemers toe! Ik ben 27j en werk al bijna 3 jaar voor easy life, een job met veel variatie (strijken, poetsen, groenten bereiden) en vrijheid (zelf uren bepalen, geen hele dag op de zelfde plek). Ik heb fantastische klanten die altijd een enorme appreciatie tonen voor mijn werk en zorgen voor degelijk poets materiaal, dit maakt dat mijn werk aangenaam en efficiënt uitgevoerd kan worden. leuke band, veel vertrouwen en een aangename sfeer bij elke klant. Kzeg wel vaak dat ik "met mijn gat in de boter ben gevallen" met zo'n goede klantjes! :) Leuke nieuwe veranderingen bij de bureau; •maandafsluit op afspraak (die lange wachttijden voorkomen) •nieuwe app's worden uitgetest •feedback gesprek (problemen bespreekbaar worden gemaakt). •leuke extra'tjes voor werknemers ( poetshulp v.d. maand, mogelijk gratis vitaminen voor 2m. uit te testen, hier en daar eens een attentie v.d. bureau uit ) Fijn werk 👍🏻👍🏻

Anoniem

Correcte opvolging door kantoor ivm afwezigheden. Poetshulp werk netjes en correct.

Anoniem

Zeer goede poetshulp, goede opvolging van het kantoor ! kortom zeer tevreden !!!

Anoniem

Heel vriendelijk en poetshulp is een echte hulp!!

Anoniem

Zijn juist in het geven van info en kontakteerden me vlug op.

Linda Vermeersch

Ik ben nu 7 maanden tewerkgesteld bij easy life En ga altijd met de glimlach en een vriendelijk gezicht werken. Gevarieerd werk, wassen, strijken, schoonmaken..... Geen probleem. Ik ben mobiel en afstand is geen probleem. Een goede communicatie met de verantwoordelijke en met de klanten. En dat vind ik heel belangrijk!

Van Severen Lut

Ik ben sedert een aantal weken tewerk gesteld bij Easy Live . Na meer dan 20 jaar ervaring in de thuiszorg , heb ik noodgedwongen ontslag genomen . Een verantwoordelijke die geen begrip toonde , een werkgever die niet achter zijn personeel stond en een groep collega’s die de sfeer verziekten maakten dat ik voor mijn gezondheid koos . Mijn allereerste contact met Easy Live was een wereld die ik niet kende . Ik werd er met open armen ontvangen en de klik zat meteen goed . Zelf je uren mogen afspreken met de klanten , die op hun beurt begrip vol zijn. Mijn klanten zijn me zeer dankbaar en drukken dit ook uit . Een sms dank je werk was super , je zou voor minder stralen . Nooit gehad vroeger . Is er een indelingsprobleem van tijd om je werk te regelen , bespreek dit onmiddellijk zowel met je verantwoordelijke als de klant zelf . Ik werk ook bij jonge gezinnen met kinderen , een heerlijke band schep je daarmee. Mijn werk is heel afwisselend en ook de sociale gezelligheid speelt een rol . Oudere gezinnen kijken uit naar je komst en ja hoor bij sommigen zelfs de hond des huizes ! Een open geest en begrip vol , een werkgever die achter zijn personeel staat , en ik zelf ga terug al fluitend naar Mn werk ! Meer hoeft niet ! Dank u wel Easy Live !

Eeckhaut Krista

Ik ben heel tevreden van Anja onze Poetsdame ze werk met hart en ziel mvg Krista

Anoniem

Wat een super bedrijf toch! 3 dagen geleden contact met hen opgenomen en volgende week komt de eerste keer mijn poetshulp langs!

katelijn van hoey

werken goed door en ordelijk

Anoniem

Snelle reactie en de dag zelf al een poetshulp gevonden

Anoniem

Snel antwoord gekregen na aanvraag, goede begeleiding in het aanvragen van de elektronische dienstencheques, vriendelijk aan de telefoon en steeds bereikbaar via mail of telefoon.

Anoniem

de eerste kennismaking, aanvraag via internet + service verliep heel vlot. Er was een misverstand, maar Easy life heeft dit zo goed als mogelijk opgelost!

Dirk

Ze werken heel snel en correct op de administratie. Deze week begint onze poetshulp , hopelijk is zij van hetzelfde niveau.

Anoniem

Prima opvolging.

Debora

/

inge goemans

vriendelijkheid. wordt direct geholpen .

Annelies Slaets

vriendelijk, duidelijke website, zeer snelle service!

Anoniem

Ik werd correct geïnformeerd over de werking van het kantoor en de betrokken poetshulp. Er werd duidelijk meegedeeld dat er een wachttijd is en er werd afgesproken om tegen begin november een poetshulp te voorzien.

Anoniem

Ik werd snel gecontacteerd na indienen van mijn aanvraag. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast werd ik ook goed op de hoogte gehouden gedurende het proces.

Anoniem

Heel snelle respons, vriendelijke en behulpzame medewerkers

Anoniem

snelle en correcte behandeling

Lodewijk De Schryver

De vlotte manier van werken

Nathalie Notte

Zeer snelle service , zeer efficiënt. En dag ka mijn aanvraag werd ik al opgebeld, nog geen week later had ik al een zeer goede poetsdame. Heel hard gewaardeerd!

Saya Gyselinck

zeer vlotte regeling, de dag na mijn aanvraag had ik al telefonisch antwoord & een kuisvrouw ingepland. Ook vriendelijke kuisvrouw.

Anoniem

Snelle afhandeling van mijn dossier.

Anoniem

Ik werd de dag zelf nog opgebeld en de dag daarna werd een poetsvrouw voorgesteld.

Anoniem

Goeie en snelle service, vriendelijke contactpersoon!

Jurgen De Maeyer

Zeer snel geholpen met het vinden van een poetshulp

Anoniem

Vlotte, vriendelijke en snelle hulpverlening

EvdH

Snelle en gemakkelijke service ?

Anoniem

Snel en goede service.

Bey Eleham

aangeraden door een collega en ook de de beoordelingen van de mensen

Anoniem

Snel geholpen. Had binnen de week en poetshulp

Anoniem

snel contact opgenomen, vlotte info & contract & snel een goeie poetshulp geregeld

Debby De Hondt

Vriendelijk onthaal en behulpzaam.

Anoniem

Ik had positieve dingen gehoord over jullie via kennissen

danie thys

vlugge feedback

Anoniem

Snel hulp gekregen, vriendelijk aan de telefoon, huishoudhulp die kwam viel heel goed mee.

Hibon charles

snel antwoord op mijn vraag

Anoniem

Ik weet momenteel te weinig om EasyLife aan te bevelen. Er werd snel ingegaan op mijn aanvraag, maar nu blijft het stil...

Anoniem

Aanvraag ingediend en enkele uren later al geholpen! Zeer snelle service.

sabine

Snelle reactie en goede communicatie

Sam L

Het is een goede en snelle service die altijd bereikbaar is

godts frieda

zeer vriendelijke ontvangst, en de nodige uitleg. Ook de poetsvrouw is langs geweest, ben heel tevreden, en heb niet lang moeten wachten op hulp

Anoniem

Snelle reactie + snel een poetshulp geregeld om bij ons te starten

Stefanie Simoens

Vriendelijk

Anoniem

kregen onmiddellijk hulp maar nog te vroeg om een oordeel te vellen

Anoniem

Eerste indruk : prima. Heb nog maar een eerste telefonisch contact gehad en via mail, dus kan verder nog niet veel zeggen.

lieven tandt

het is voor ons pas een prille ervaring. deze namiddag moet de poetshulp voor de eerste keer "aantreden". Wat zeker heel positied is dat de organisatie belooft om binnen de 24u feedback te geven! dus so far so good!

Anoniem

Vriendelijke, snelle communicatie Snel geholpen

Anoniem

Snelle service

Griet Flamez

Snelle reactie maar een ander kantoor belde mij iets sneller met een oplossing. Amper 2 dagen later had ik al poetshulp.

Anoniem

Binnen de week kregen we een poetshulp toegewezen

Rit Brosens

Nog niet aanbevelen, want ik heb nog niets gehoord

Anoniem

Correcte en snelle communicatie

isabelle tréfois

Hele vriendelijke ontvangst en heel snelle bediening!

berben claudia

rap iemand gevonden was dringend zit met twee gebroken enkels maar ze moet vrijdag nog voor de eerste keer komen kan ik nog niks van zeggen

brigitte tits

vlug geholpen voor poetshulp

Anja desmet

Heel snel antwoord ontvangen en uitvoeren van afspraken. Heel vriendelijk

Tyurkyan Myumyun

Ik wil samen met u werken

Anoniem

Wilrijk, Prins Boudewijnlaan

Anoniem

Ik heb de zelfde week nog poets hulp gekregen. Snelle service!

Anoniem

zeer goed en snel , heel tevreden

Anoniem

Wij deden een telefonische aanvraag voor mijn moeder. Er werd gezegd dat er papieren zouden opgestuurd worden maar die zijn er nog niet. Wel is er een datum afgesproken waarop voor de eerste keer iemand zou komen poetsen.

Niek

Woensdag 19.10 heb ik gemaild naar het kantoor van Aalter. Enkele uren daarna werd ik reeds gecontacteerd door een dame die op dat moment iemand anders verving. Zij vroeg mij oa of er huisdieren waren en of ik bezwaar had tegen een persoon die de Nederlandse taal niet machtig was (vraag die eigenlijk niet mag gesteld worden, maar kom). Ze zei me dat ik snel zou worden gecontacteerd. Ik weet niet wat snel precies inhoudt, maar in elk geval ben ik nog niet gecontacteerd. Ik was heel tevreden over het eerste contact, maar weet nog niet meer.

Neefs Karin

Zeer correct en snel .

Anoniem

Zeer tevreden! Zowel overde administratieve dienstverlening als over de poetshulp! Poetshulp geraakte vanaf het eerste bezoek al helemaal rond. Harde werkster!

RIA VAN DE POEL

Wij zijn supertevreden van jullie dienst! Wij hebben jullie vorige week gecontacteerd en nog dezelfde dag van aanvraag was alles geregeld, zowel het "contractuele" gedeelte als het "praktische" gedeelte. Maandag verwelkomen wij onze poetshulp met open armen! :)

Anoniem

Zeer snelle opvolging zeer nette hulp die is gekomen

hilde embrechts

direct reactie en persoonlijk per telefoon

Anoniem

Ja, en met moderne aanpak. Elektronisch contract

Inés Masto

Zeer snel , efficiënt en vriendelijk beholpen. Veel informatie gekregen en de dag na inschrijving kon ons al een hhh worden aangeboden.. We wachten de eerste x nu af maar van de dame van het bureau al niets dan lof !

Anoniem

goed geholpen en tijdig

Anoniem

De service van het kantoor was zeer snel. De dag na mijn aanvraag hebben ze me opgebeld omdat ze al iemand hadden die bij kon komen.

zwemfreak

Ik heb reeds contact gehad, maar momenteel nog geen concrete poetshulp. Het eerste contact was heel vriendelijk en vlot

Anoniem

Snel

ilse

Heel snelle rectie gekregen op vraag via mail. Na twee dagen was de eerste concrete afspraak voor poetshulp gemaakt!

Anoniem

vriendelijk/snel

Anoniem

Zeer snelle en vriendelijke opvolging van onze vraag naar poetshulp

Mieke Houthoofd

Ik kreeg zeer snel telefonisch contact nadat ik een mail tot aanvraag van de diensten verstuurd had. Het was een uitgebreid telefoongesprek met een vriendelijke dame.

aerts greta

Tot op heden gevraagd voor een poetsvrouw en mijn wensen gezegd, maar nog geen resultaat - dat was 14 dagen geleden. Aangezien het voor meerdere keren per week is laat ik U gerust de tijd om iemand te zoeken. Graag, zoals gevraagd, mij verwittigen aub indien er iemand kan beginnen. Geef een goed als beoordeling daar men mij toch tamelijk rap opgebeld heeft.

Anoniem

Ja

Shanghai

Men heeft mij binnen één dag na aanvraag gebeld met de melding dat er iemand beschikbaar was, niet op de op mijn gekozen dag (donderdag voormiddag) maar op woensdag-of vrijdag voormiddag. Zij zou de week erna kunnen beginnen. Ik koos voor woensdag. Op dinsdagavond rnd 6pm belde men mij met het nieuws dat de dame in kwestie niet kon komen wegens andere opportuniteiten. Maar er werd mij een 'interim' beloofd. Die is dan ook daadwerkelijk gekomen op woensdag morgen wat ik zeer apprecieerde. In de loop van vandaag (woensdag) heeft men mij gebeld dat er vanaf volgende week iemand vast zou kunnen komen. De efficientie en de vriendelijkheid van de mevrouw die me belde stel ik zeer op prijs !

Anoniem

Correct antwoord bekomen, na opzoeking door uw personeel.

Anoniem

Heel stipje opvolging van mijn online aanvraag

Evi Van Ransbeeck

Alles was perfect in orde ;) Bedjes ook mooi opgemaakt en alle kuisproducten op zijn plaats gezet. Meer dan tevreden dus!

Wen

Snel en efficiënt!

Palsterman

zeer snel antwoord gekregen en aansluitend de nodige documenten.

Anoniem

Ja, prima en heel vlot. De verwerking met Sodexo is bezig, ik verwacht deze week een poetsdame bij mij, tennlaatste volgende week.

rasschaert petra

ja ben goed geholpen

TT

Heel snel, vriendelijk

Anoniem

Prettig geholpen. Ga starten met een poetshulp van Easylife.

Anoniem

Ik ben telefonisch gecontacteerd dat ze hulp zouden zoeken voor mij en dat ik ook mijn account bij sodexho moest nakijken, gezien ik in het verleden hier al gebruik van had gemaakt.

Anoniem

Ik heb al vrij vlug antwoord gekregen van jullie dienst.

Anoniem

zeer vlot, vriendelijk, beleefd en snel

Anoniem

Super snelle reactie!! Zeer professioneele aanpak. Overmorgen krijg ik reeds een poetsvrouw . Zeer tevreden tot hiertoe.

Veerle Goetschalckx

heel snelle feedback!

Manu Claes

Snel en efficient

Anoniem

Ja zeer correct en duidelijk

Anoniem

I wil graag werken

Anoniem

Super goed en snel geholpen !!!!

Anoniem

Beste, Er werd reeds contact met mij opgenomen door het kantoor. Ik heb echter nog geen poetshulp gekregen!

Anoniem

Ja ik kreeg vrijwel onmiddellijk een antwoord, de eventuele poetsvrouw heeft mij echter nog niet gecontacteerd.

Anoniem

Ja. De dag nadat ik mijn aanvraag had ingediend, kreeg ik al telefoon dat er een poetshulp vrij was.

Anoniem

Neen. Ik heb geen reactie gehad op mijn aanvraag. Spontane sollicitatie.

Moreels Paul

Goed

Anoniem

Na 1 telefoontje reeds een kandidaat voor de poetdienst, vlugge reactie dus, hopelijk nu ook nog een goede werkkracht

Anoniem

Zelfde dag nog contact gekregen en voldoende uitleg over de werking van easy life. Ze gingen alles doen om me een poetshulp te zoeken naar mijn behoefden. Nu nog afwachten of ze dit ook vinden.

Anoniem

Ik werd de dag erna al opgebeld met een antwoord op mijn vraag.

VAN BEVERSLUYS & ZONEN B.V.B.A.

Ik werd dezelfde dag 's avonds nog gecontacteerd.

Anoniem

Ja bedankt

Natalie R

Snel gecontacteerd na aanvraag. Onmiddellijk poetshulp ter beschikking. Deze is echter nog niet langsgeweest dus kan ik niet beoordelen.

Ilse Van Reybrouck

Zeer goed

Anoniem

Zeer snelle en correcte hulpverlening

Anoniem

snelle respons - erg vriendelijk aan telefoon - uitgebreide info

Anoniem

Ja u hebt mij goed geholpen maar de poetshulp die mij is toegewezen komt voor de eerste maal op 15maart, dus kan ik nog geen oordeel geven.

Anoniem

Jullie hebben ons prima geholpen!

Anoniem

ja, ik had een mailtje gestuurd en heb gebeld. Mijn strijk was al binnengebracht toen ik 's avonds nog telefoon kreeg voor informatie te bieden. Heb het toen gemist maar de was was toch al binnen en had al mijn info reeds.

Courtheyn - Van de Velde

Ja vlug en correct geholpen.

vandebotermet chris

ik ben zelf naar kantoor in Borsbeek geweest en ben daar perfect geholpen

Tanja suys

Super!

Anoniem

Heel, zeer snelle reactie en een eerste afspraak geregeld, binnen de 48u.

Anoniem

IK heb drie jaar gewerkt als poestvrouw in my land. IK ben stipt. Ik kan goed English n een beetje Nederland's spreken.ik ben klantvriendelijk.ik kan zelfstandig werken. En ook in team werken.

Anoniem

ik heb op 1 week tijd een poetshulp gevonden via de hulp van uw collega in Oostduinkerke.

Anoniem

Redelijk lang geduurd voor ik contact had met Sodexo om de dienstenchecks te krijgen.

Ackaert - Dethoor (Brugge)

kort na onze aanvraag kregen wij tel. van het kantoor om ons zo snel mogelijk iemand naar ons te sturen. Op 5febr kan er iemand starten.

Anoniem

Wij zijn enorm goed en snel geholpen!

Anoniem

Prima, ik hoop dat mijn poetshulp evengoed werk zal verrichten.

Anoniem

aalter en oostkamp

Anoniem

zeer vlugge respons

Anoniem

*****

DROSSART Jos

Spontane en duidelijke informatie.

Anoniem

Zeer tevreden zeer vlotte vlugge reactie

Anoniem

ik ben reeds gecontacteerd door een medewerker en wacht op verdere info ivm mijn aanvraag

Lydia de Kort

Ik heb inderdaad een vriendelijk antwoord gekregen. Om het probleem op te lossen was het te laat.

Ingrid Wouters

Snelle service, duidelijke communicatie

Anoniem

Was heel goed gesprek

Van Tichelt

Zeer snelle en vriendelijke opvolging!

Ingrid De Meester

Snel antwoord, duidelijke info.

Anoniem

Goed

Fam Royemans

Binnen de 2 uur telefoon gekregen en de bevestiging gekregen voor de poetshulp.

Anoniem

Voor mij is het probleem opgelost maar het zal verschuiven naar een andere klant dat is jammer natuurlijk. Ik ben geen voorstander van ontslagen maar praten helpt bij dergelijke personen niet. Ze gaan vriendelijk bevestigend en positief antwoorden op alles wat geargumenteerd wordt en de dag nadien beginnen ze opnieuw. Meestal is er een reden waarom ze geen job kunnen volhouden of geen werkethiek of totaal onverschillig wetende dat er altijd wel van ergens geld komt. Het quota dat opgelegd was ivm langdurig werklozen hielp ook niet om goede selectie te maken. Gelukkig heeft men dat ingezien en ermee gestopt.

Anoniem

aanvraag poetshulp op vrijdag / bevestiging voor poetshulp op maandag; Super!

Anoniem

Prima ok.

Anoniem

Zeer vriendelijk dame aan de telefoon vanuit Oostduinkerke, correct mail,a ntwoord vanuit het kantoor van wilrijk

Anoniem

Vanaf het eerste moment liep het kontakt heel vlot. Alle vragen werden vlot beantwoord en binnen de kortste tijd werd een huishoudhulp gevonden.

Anoniem

De reactie op onze vraag naar poetshulp was snel, vlot en professioneel.

Evelyn Vanbiervliet

Zeer snel email terug ontvangen en ondertussen ook al bericht gehad dat er een beschikbare poetsvrouw is.

Anoniem

ik heb heel snel, zelfde dag van het hoofdkantoor en de dag nadien van het kantoor van Londerzeel reactie gekregen. Vandaag heb ik nog telefoon gekregen om te melden dat men voor mij een huishoudhulp heeft en om te informeren vanaf wanneer deze bij mij kan starten. Ik moet namelijk mijn opzeg geven bij het huidige bedrijf. Ik ben zeer tevreden van deze stipte opvolging en de vriendelijkheid van de medewerkers. Nu nog duimen dat ik een fijne en degelijke huishoudhulp over de vloer krijg.

Anoniem

Ik ben heel snel gecontacteerd geweest. Resultaat ,voor morgen 3 november is er mij poetshulp beloofd.

Anoniem

Heel tevreden: zowel over de snelle service (op donderdag besteld, op dinsdag al een poetshulp) als over de poetshulp zelf

Anoniem

Perfect verloop

Anoniem

Beleefde contacten en zeer snel poetshulp geregeld. Prima dus.

Anoniem

Alles dik in order.

Anoniem

Ik kreeg een zeer vriendelijke uitleg en een duidelijk antwoord op al mijn vragen. Hopelijk krijg ik snel een goede poetshulp!

Anoniem

heel snelle en vlotte service

Liesbeth Vertommen

Een week na de aanvraag van poetshulp hadden we al een poetshulp. Super tevreden over onze super hulp en de vriendelijke service.

Anoniem

prima!

Anoniem

Zeer goed. Correcte info en snelle hulp aangeboden gekregen.

Anoniem

Wij hebben een heel vlotte en vriendelijke service gehad. Wij vroegen de vrijdag om iemand te zoeken om bij ons te poetsen en kregen maandag al het nieuws dat er iemand op donderdag vrij was.

Anoniem

Ik heb geen reactie op mijn mail gekregen

Ellen Persijn

Ja zeer vriendelijk, verwacht nog een 2de telefoontje

Anoniem

Perfecte opvolging en service

Anoniem

Ik ben opgebeld om wat meer info te geven over wat ik wens. Een voorstel volgt later.

Anoniem

Heel snel na vraag via website telefoon gekregen. Heel vriendelijk geholpen en direct goed en concreet voorstel van poetshulp. Goed voorbereid. Zeer tevreden tot nu toe!

Anoniem

Mijn vragen werden correct beantwoord.

Katleen Verckens

Ik heb s avonds een aanvraag gemaild en de volgende morgend kreeg ik al telefoon! Hilde heeft me op een vriendelijke manier de uitleg gedaan. Een paar dagen later is er een hulp geweest. De vaste dame begint in september, maar ik heb wel tot dan vervanging gekregen. Waarvoor dank. Kortom, ik ben zeer tevreden!

Hristova mitka

Zonder ervaring

Anoniem

Ik werd vriendelijk gebeld door Anja die op al mijn vragen een antwoord had. Nu is het wachten op de poetshu.

Halima dienstscheks

Ja ik vind easy life vriendelijke

Anoniem

ja, ik kan

Anoniem

Ik werd meteen gecontacteerd en had dezelfde dag ook nog persoonlijk contact. Er is al hulp voorzien maar die is nu even in verlof en zal ik spoedig hebben.

Daniella De Rop

Heel snelle reactie (binnen 15 minuten na mijn aanvraag !) met resultaat poetshulp in dezelfde week als aanvraag.

layla de maere

u hebt mij reeds opgebeld, maar helaas nog geen poetshulp gevonden

nicky

Ik heb reeds contact met jullie gehad en deze week komt er iemand helpen met te poetsen. Meer informatie kan ik nog niet geven, want de mevrouw in kwestie is nog niet geweest, dus kan ik daar nog niets over zeggen.

Anoniem

ja

Anoniem

Zeer snel opgebeld na het versturen van een aanvraag via internet.

Elly De Winter

Perfect!

Caroline

Communicatie verliep vlot

Anoniem

Ja zeer snelle reactie op mijn vraag en voorstel tot hulp vanaf augustus(kon niet vroeger wegens onze verhuis in het binnenland volgende week)

De zutter

Zeer snel contact gehad met het bureau . Na een kleine 14 dagen start mijn poetsvrouw nu maandag. Ik ben benieuwd

Sandra Bosmans

De dag na onze online aanvraag kregen we al telefoon van Easy Life met de melding dat ze iemand hebben voor ons

Anoniem

Vorige week gemaild, vandaag poetshulp gehad

Van Regenmortel Wendy

Zeer goed en erg snel

Anoniem

Aanvraag online ingevuld en na 15min reeds opgebeld, dus prima service, mijn nieuwe poetsvrouw start nu donderdag!

Anoniem

wij hebben via een andere organisatie poetshulp gekregen

Anoniem

Wij hebben tot nog toe 1 maal contact gehad , de poetshulp zou ons contacteren ,maar dit is nog niet gebeurd.

Anoniem

korte uitleg maar snelle service

Anoniem

Nog geen poetshulp gekregen, wel direct na mijn aanvraag online een telefoontje -> goed!

Anoniem

al was het bureel (nog?) gesloten op woe nam, toch werd mijn aanvraag snel (en vriendelijk)opgevolgd. Ik weet niet of er ook een follow-up komt na de eerste voormiddag met de nieuwe poetsvrouw? (al was dit vanmorgen. Kan dus nog volgen...

Anoniem

prima ontvangen

Anoniem

Snelle reactie op mijn aanvraag voor een huishoudhulp. Volgende week kennismaking met een poetsvrouw die om de twee weken de donderdagvoormiddag 4u zal komen. Verder kan ik nog niet zeggen of ik tevreden ben...

Katrien

Uitstekend bediend.

Anoniem

ik heb telefoon gekregen om te bespreken wanneer ik poetshulp zou willen en wat ik verwacht. Er is onmiddelijk een dag afgesproken

Anoniem

Heel snelle reactie. Ingeschreven bij 3 verschillende en jullie hebben binnen het uur gereageerd

Anoniem

Ja maar poetshulp volgde instructies niet op en was geen pro in ruiten wassen.

Anoniem

ja zeker

Anoniem

snelle en vriendelijke behandeling van mijn aanvraag

Anoniem

Prima,soms wel eens op een onvriendelijke bediening gevallen!! Maar verder goed voortgeholpen. zeer tevreden over de poetsvrouw;

Hilde Van den Eynde

Zeer snelle reactie

John, Antwerpen

Een poetsdame haakte af, met persoonlijke problemen. Onmiddellijk greep EasyLife in, en zorgde er binnen de kortste keren voor dat er een andere poetsdame kwam!

Anoniem

Ja

Geraldine Gulkers

Wij zijn heel tevreden van Esther Mpoku van Easy Life die bij ons werkt.

De Cuyper Caroline

Perfecte dienstverlening

Julia Capiau

Zeer goed

Anoniem

Ik mag niet klagen over de dienstverlening maar ik heb nu drie maand een goede poetshulp gehad, ze geeft er nu de brui aan. Ik denk dat de werkloosheidsvergoeding hier een rol speelt? opnieuw studeren met vier kinderen, dat moet je mij niet wijsmaken. Vrij vlug heb ik vanuit het kantoor een nieuwe gekregen, en ze valt mee hopelijk blijft ze wat langer dan drie maanden? Beleefde groeten fam. Colijn

Anoniem

ben te vrede U doet moeite om iemand te vinden die op zaterdag kan komen dank daarvoor telefonisch contact kan misschien wel beter

Anoniem

ik ben p r i m a geholpen en de dienst is zeer vriendelijk ook

Anoniem

Ja telefonisch contact was uitstekend en zeer behulpzaam zeker omdat dit mijn eerste ervaring met dienstencheques is.

Anoniem

Zeer goed en vooral heel snel. Binnen de week had ik een poetsvrouw.

Geertje Van Nooten

Er was een snelle reactie op de vraag naar een poetshulp. Ook was er snel vervanging bij het wegvallen van een medewerkster

Snyers katty

Ik ben vrijwel meteen geholpen, twee weken na aanvraag had ik een poetsvrouw.

Anoniem

ja

nelly flebus

zeer correct behandeld, snelle vervanging, goede opvolging

Anoniem

ik word steeds heel vriendelijk behandeld door uw diensten en de poetshulp die ik laatst heb gekregen is 5 sterren waard.

Verdoodt Jean

De vorige tussenkomst was inzake de eindejaarverlofregeling !

Fam Pijkels

perfect!!!

Boone Brigitte

Ja, altijd zeer correct!!

Anoniem

Goede ervaring met steeds goede afspraken

Anoniem

Altijd stipt en correct bediend.

Anoniem

zeer tevreden

Anoniem

Ik kreeg snel een telefonisch antwoord toen mijn poetshulp niet opdaagde.

Anoniem

Wij zijn meteen opgebeld en hebben een voorstel gekregen voor een poetshulp. We verwachten haar maandag. Tot nu toe: zeer tof contact!