Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Strijkhulp Genk

Poetsen Genk - Moet u ook ieder weekend kostbare tijd opofferen om te poetsen, te dweilen, te stofzuigen, ramen te wassen of te strijken? EasyLife Genk kan u van deze vervelende karweien verlossen en ervoor zorgen dat u meer tijd heeft voor familie, vrienden en hobby’s. Schrijf je vandaag nog online in voor een huishoudhulp die je zal helpen bij het poetsen en strijken.
EasyLife Genk zorgt ervoor dat u zo spoedig mogelijk geholpen zal worden door de perfecte huishouldhulp voor u te zoeken. EasyLife doet er alles aan om uw wensen te vervullen, daarom is het belangrijk bij je online aanvraag zo veel mogelijk informatie mee te delen over je verwachtingen van poetsen. Na de eerste poetsbeurt horen wij graag een woordje feedback van u. Ook tijdens afwezigheden zoals verlof en ziekte zullen wij steeds voor een gepast oplossing zoeken.

Poetsen bij u thuis? – Onze huishoudhulpen werken steeds van maandag tot zaterdag uitgezonderd op Belgische feestdagen. Een huishoudhulp werkt met een minimum van 3u op vooraf afgesproken tijdstippen en dit minimum één keer per 14 dagen. Als klant kan u geheel zelf bepalen welke dag en hoeveel uren hulp u per week nodig heeft. EasyLife Genk garandeert u een vaste hulp op deze afgesproken momenten.
Één uur huishoudhulp kost u 6,30 euro na fiscale aftrek. De fiscale aftrek bedraag 30% van het aankoopbedrag. In aankoop kost een dienstencheque 9 euro. Om dienstencheques te bestellen moet u zich eerst inschrijven bij Sodexo. Bij het bestellen van dienstencheques is er een keuzemogelijkheid tussen papieren cheques enerzijds en elektronische cheques anderzijds.

of bel
089 69 03 08
Vandaag nog open tot 18u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 14.000 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid