EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Strijkhulp

Een drukke baan, ziekte, vakantiestress of een tijdrovend gezin, er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u behoefte heeft aan een strijkhulp. Dat kan eenmalig zijn, maar in sommige gevallen kan een strijkhulp met regelmaat gewenst zijn. Juist omdat dit voor iedereen verschillend is en het zelfs in ieder gezin iedere week anders kan zijn, is het prettig als u zelf kunt bepalen wanneer deze behoefte er is. Op de dagen dat u dus zelf niet aan het strijken toekomt, brengt u het gewoon naar een strijkatelier van EasyLife. Binnen 48 uur, ligt u uw schone wasgoed weer netjes gestreken klaar. U bepaalt zelf hoeveel u brengt en hoe vaak u uw strijkgoed brengt. Hier bent u volledig vrij in.

Driedubbel voordeel

Betalen doet u met de dienstencheques. Dit heeft als voordeel dat u relatief weinig betaalt voor de werkzaamheden. De dienstencheques zijn namelijk een voordelig betaalmiddel. Hiermee kunt u uw huishoudelijke werkzaamheden laten verrichten voor een zeer laag tarief bij een gerenommeerd bedrijf zoals EasyLife. Een bijkomend voordeel is; dat ze ook nog eens fiscaal aftrekbaar zijn. Dit maakt het wegbrengen van uw strijkgoed wel extra aantrekkelijk. Voor weinig kosten beschikt u hierdoor ook nog eens over meer tijd voor andere dingen.

Waarom kiezen voor een poetshulp of huishoudhulp via EasyLife?

Misschien heeft u al meerdere poetsvrouwen over de vloer gehad, met teleurstellende ervaringen. Misschien ook twijfelt u, omdat u niet weet wie u in huis haalt. Klinkt dat u bekend in de oren? Kies dan voor een huishoudhulp met dienstencheques via EasyLife! Onze werknemers worden met zorg geselecteerd en gescreend. Dit bespaart u als particulier niet alleen veel tijd, maar ook problemen. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

Belastingvermindering dankzij dienstencheques

Besluit u een poetshulp of huishoudhulp in te schakelen, dan betaalt u dankzij overheidssteun slechts 9 euro per prestatie-uur. Bovendien geeft de aanschaf van dienstencheques recht op een belastingvermindering van 30%. Uiteindelijk kost een dienstencheque u nog maar 6,30 euro.

In tegenstelling tot veel poetshulpen die in het zwart werken, heeft het personeel van EasyLife een geldige arbeidsovereenkomst en zijn zij verzekerd tegen arbeidsongevallen.

Ook voor huishoudhulpen die momenteel nog in het zwart werken zijn wij de aangewezen oplossing. Wij brengen in alle discretie uw statuut officieel in orde, zodat u kunt genieten van dezelfde voordelen als iedere andere loontrekkende.

Wilt u meer weten over het inschakelen van een poetshulp via EasyLife? Of heeft u interesse in onze job mogelijkheden? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

of bel
0800 62080
Vandaag nog open tot 18u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid