EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Strijkateliers

Ligt er een flinke berg strijkgoed op u te wachten? Of heeft u een verschrikkelijke hekel aan strijken? Dan kan een strijkatelier voor u een prettige oplossing zijn. Bij de strijkateliers van Easy Life kunt u dagelijks terecht om uw strijkgoed te brengen. Wanneer u de stapel strijkgoed bijvoorbeeld afgeeft voordat u naar uw werk gaat, ligt het binnen 48 uur weer netjes gestreken voor u klaar. Zeker als u drukke werkzaamheden heeft of gewoon even weinig tijd voor de strijk, dan is het prettig als dit voor u wordt gedaan. Zo voorkomt u dat u uiteindelijk tegen een flinke berg strijkgoed aanloopt, omdat u er zelf even geen tijd voor heeft.

Uw strijkgoed naar het strijkatelier

Wat betreft de kosten, die vallen ontzettend mee. Zeker wanneer u van deze dienst gebruik met de dienstencheques. Dit initiatief van de overheid zorgt dat u nooit teveel betaald voor huishoudelijke werkzaamheden, zoals het strijken van uw wasgoed. De dienstencheques zijn een betaalmiddel waar de overheid ook voor een deel aan mee betaald en deze kunnen worden ingeleverd bij een gerenommeerde onderneming, zoals Easy Life. Hierdoor heeft u een financieel voordeel en wordt het wegbrengen van uw strijkgoed extra aantrekkelijk."

Waarom kiezen voor een poetshulp of huishoudhulp via Easylife?

Misschien heeft u al meerdere poetsvrouwen over de vloer gehad, met teleurstellende ervaringen. Misschien ook twijfelt u, omdat u niet weet wie u in huis haalt. Klinkt dat u bekend in de oren? Kies dan voor een huishoudhulp met dienstencheques via Easylife! Onze werknemers worden met zorg geselecteerd en gescreend. Dit bespaart u als particulier niet alleen veel tijd, maar ook problemen. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

Belastingvermindering dankzij dienstencheques

Besluit u een poetshulp of huishoudhulp in te schakelen, dan betaalt u dankzij overheidssteun slechts 9 euro per prestatie-uur. Bovendien geeft de aanschaf van diensten cheques recht op een belastingvermindering van 30 %. Uiteindelijk kost een dienstencheque u nog maar 6,30 euro.

In tegenstelling tot veel poetshulpen die in het zwart werken, heeft het personeel van Easylife een geldige arbeidsovereenkomst en zijn zij verzekerd tegen arbeidsongevallen.

Ook voor huishoudhulpen die momenteel nog in het zwart werken zijn wij de aangewezen oplossing. Wij brengen in alle discretie uw statuut officieel in orde, zodat u kunt genieten van dezelfde voordelen als iedere andere loontrekkende.

Wilt u meer weten over het inschakelen van een poetshulp via Easy Life? Of heeft u interesse in onze job mogelijkheden? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

of bel
0800 62080
Vandaag nog open tot 18u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid