Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Strijkatelier Sint-Martens-Latem

Komt u ook tijd tekort?

U komt tijd tekort en er zitten altijd weer te weinig uren in een dag. Herkenbaar? Maak dan eens bewust tijd vrij voor uw familie, vrienden en de dingen die u belangrijk vindt. Maak kennis met ons strijkatelier in Sint-Martens-Latem! Want wij zijn er speciaal om het u gemakkelijker te maken. De werkwijze is heel eenvoudig: breng uw mand met strijk in bij ons strijkatelier, en wij zorgen voor de rest. Binnen enkele dagen kan uw was vers gestreken de kast in.

Ons strijkatelier: gemakkelijk en voordelig

Dat klinkt u misschien als een luxe in de oren. Toch is onze strijkservice uiterst betaalbaar. Het geheim? De federale overheid betaalt mee! Na fiscale aftrek betaalt u voor onze strijkservice slechts € 6.30 per uur. Dit is mogelijk dankzij voordelige dienstencheques, die u vooraf via Sodexo kunt bestellen.
Bij ons strijkatelier in Sint-Martens-Latem kunt u rekenen op een snel en kreukloos resultaat. Wij werken met gemotiveerde en degelijk opgeleide strijkhulpen en met de meest moderne apparatuur. Naast uw strijk kunt u ook bij ons terecht voor het inschakelen van een poetshulp. Bent u benieuwd naar alle voordelen van dienstencheques? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u met alle plezier verder!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid