EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Strijkatelier Sint-Martens-Latem

Komt u ook tijd tekort?

U komt tijd tekort en er zitten altijd weer te weinig uren in een dag. Herkenbaar? Maak dan eens bewust tijd vrij voor uw familie, vrienden en de dingen die u belangrijk vindt. Maak kennis met ons strijkatelier in Sint-Martens-Latem! Want wij zijn er speciaal om het u gemakkelijker te maken. De werkwijze is heel eenvoudig: breng uw mand met strijk in bij ons strijkatelier, en wij zorgen voor de rest. Binnen enkele dagen kan uw was vers gestreken de kast in.

Ons strijkatelier: gemakkelijk en voordelig

Dat klinkt u misschien als een luxe in de oren. Toch is onze strijkservice uiterst betaalbaar. Het geheim? De federale overheid betaalt mee! Na fiscale aftrek betaalt u voor onze strijkservice slechts € 6.30 per uur. Dit is mogelijk dankzij voordelige dienstencheques, die u vooraf via Sodexo kunt bestellen.
Bij ons strijkatelier in Sint-Martens-Latem kunt u rekenen op een snel en kreukloos resultaat. Wij werken met gemotiveerde en degelijk opgeleide strijkhulpen en met de meest moderne apparatuur. Naast uw strijk kunt u ook bij ons terecht voor het inschakelen van een poetshulp. Bent u benieuwd naar alle voordelen van dienstencheques? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u met alle plezier verder!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid