Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Strijkatelier Oostduinkerke

Een voordelige strijkdienst dankzij dienstencheques

Komt u niet meer aan strijken toe? Stapelt de was zich gestaag op, terwijl u niet langer weet waar u de tijd vandaan moet halen? Geen nood, want Easy Life is er om u te helpen. Zo ontstaat er spoedig weer ruimte om u te kunnen ontspannen. En wist u dat goede hulp nu meer dan ooit voordelig is?
Bij ons strijkatelier in Oostduinkerke kunt u profiteren van alle voordelen van voordelige dienstencheques. Dit overheidsinitiatief is speciaal bedacht om wit werk in de huishoudelijke sector aan te moedigen. Het idee achter deze cheques is dat de federale overheid mee betaalt aan de kosten van uw strijkhulp. Hierdoor betaalt u per prestatie-uur netto slechts 6,30 euro.

Even voorstellen: ons strijkatelier in Oostduinkerke

Woont u in de regio van Oostduinkerke? Dan bent u van harte welkom in ons strijkatelier, waar u uw mand met gewassen was kunt inbrengen. Binnen de 48 uur kunt u het goed verpakt en keurig gestreken terug afhalen. Ons gemotiveerde en betrouwbare personeel behandelt uw textiel met de grootste zorg. Wij staan met alle plezier garant voor een kreukloos resultaat. En mocht u het uzelf nóg aangenamer willen maken, overweeg dan ook eens een huishoudhulp in te schakelen. Easy Life maakt het u graag zo gemakkelijk mogelijk!"

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid