Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Strijkatelier Mechelen

Maak kennis met ons strijkatelier in Mechelen

Hebt u een hekel aan strijken maar komt u wel graag piekfijn voor de dag? Maak dan kennis met ons strijkatelier in Mechelen, en laat professionele strijksters het werk voor u doen! Met Easy Life haalt u meer rust en comfort in uw leven. Dankzij onze diensten wordt een keurig gestreken garderobe een fluitje van een cent.

Hoe kunt u genieten van onze voordelen?

Easy Life is een groeiende en enthousiaste onderneming. Onze kantoren in Vlaanderen hebben elk een eigen strijkatelier. Ons concept is eenvoudig: breng uw wasmand met gewassen strijkgoed in bij ons strijkatelier. Vervolgens inventariseren wij de kledingstukken die u afgeeft. U ontvangt een afgifte bon met daarop het aantal dienstencheques dat u bij afhaling aan ons verschuldigd bent. Binnen de 48 uur kunt u uw wasmand terug afhalen.
Naast ons strijkatelier kunt u bij ons tevens terecht voor een huishoudhulp op maat. Voor al deze diensten betaalt u slechts met voordelige diensten cheques. Elke cheque staat gelijk aan één uur werk en kost u netto slechts 6,30 euro. Dit vriendelijke tarief is mogelijk doordat de federale overheid mee betaalt.
Wilt u meer weten over onze strijkdienst of over huishoudhulp met dienstencheques, kijk dan snel verder voor onze contactgegevens!"

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid