Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Strijkatelier Kontich

Een strijkatelier in Kontich

Verlangt u ook naar meer tijd voor rust en ontspanning? Ziet u met lede ogen op tegen de stapel was die elk weekend op u staat te wachten? Maak dan kennis met ons strijkatelier in Kontich. Het concept is eenvoudig: u bezorgt ons uw mand met strijk, en enkele dagen later kunt u genieten van vers en keurig gestreken wasgoed.

Voordelige strijkhulp met dienstencheques

Met onze strijkdienst bespaart u veel tijd en moeite. Zo houdt u weer tijd over voor familie, vrienden en alle dingen die u belangrijk vindt. Daarbij komt nog dat onze dienstverlening uiterst voordelig is. Na belastingaftrek betaalt u bij ons strijkatelier nog maar € 6.30 per uur. Dit is mogelijk dankzij fiscaal aftrekbare dienstencheques. Deze koopt u vooraf aan via Sodexo. De federale overheid draagt bij in de kosten van uw huishoudhulp!
Maakt u gebruik van ons strijkatelier, dan kunt u zeker zijn dat uw was wordt gestreken door professioneel opgeleid personeel. Easy Life maakt gebruik van de meest geavanceerde apparatuur. Maar niet alleen voor strijkhulp kunt u bij ons terecht! Ook voor een poetshulp op maat bent u bij ons bij het juiste adres.
Wilt u meer weten over onze veelzijdige dienstverlening? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

of bel
03 449 70 07
Vandaag nog open tot 17u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid