Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Strijkatelier Gent

Een professionele strijkservice

Komt u maar niet door de stapel strijk heen? Brengt u veel liever uw tijd door met uw familie of vrienden? Bespaar uzelf dan tijd en energie, en laat ons het werk voor u doen. Onze strijkateliers leveren een snel en professioneel resultaat, en onze service is uiterst vriendelijk voor uw portemonnee.

Ons strijkatelier in Gent: hoe werkt het?

Easy Life is een enthousiaste en groeiende onderneming. Al onze kantoren in Vlaanderen hebben een eigen strijkatelier. Het concept is simpel: u brengt uw eigen wasmand met gewassen strijkgoed in bij ons strijkatelier in Gent. Wij inventariseren de kledingstukken die u afgeeft. Vervolgens ontvangt u een afgifte bon waarop u onmiddellijk kunt zien hoeveel dienstencheques u bij afhaling aan ons verschuldigd bent. Binnen de 48 uur staat uw strijk voor u klaar.
En wist u dat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Ook voor het inschakelen van een poetshulp bent u bij ons aan het juiste adres. U betaalt bij ons met diensten cheques. Eén cheque is gelijk aan zestig minuten werk en kost netto slechts 6,30 euro. Dit voordelige tarief is mogelijk dankzij subsidies van de federale overheid.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over het bestellen van voordelige dienstencheques, kijk dan snel verder!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid