Easy Life scoort
4.0 op basis van
233 beoordelingen
0800 62080

Strijkatelier Borsbeek

Een strijkatelier in Borsbeek

Verlangt u dit ook: meer tijd voor familie en vrienden? Ziet u ook zo op tegen de berg was die als vanzelf groeit en elk weekend staat te wachten? Kies dan voor ons strijkatelier in Borsbeek. Het concept is simpel: u brengt uw was binnen in onze strijkwinkel in Borsbeek en betaalt met voordelige dienstencheques.

Strijkhulp: gemakkelijk én voordelig

Onze strijkdienst bespaart u veel tijd en moeite, waardoor er weer tijd ontstaat voor andere dingen. Bovendien is het uiterst voordelig. Bij ons strijkatelier betaalt u na belastingaftrek nog maar € 7,20 per uur! Dit lage tarief is mogelijk dankzij fiscaal aftrekbare dienstencheques. U koopt ze aan via Sodexo en profiteert mee van royale subsidies van de overheid. En wat een bijkomend voordeel is: uw was wordt gestreken door gemotiveerde en professioneel opgeleide strijkhulpen. Wij maken daarbij gebruik van de meest moderne apparatuur. Naast ons strijkatelier kunt u tevens uw voordeel doen met vele andere vormen van dienstverlening. Ook voor de huishoudelijke klussen waar u zelf niet (meer) aan toekomt zijn wij het aangewezen adres.
Wilt u meer weten over het bestellen van diensten cheques? Of bent u benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Op onze website vindt u alle informatie die u nodig hebt!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid