Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Strijkatelier Borsbeek

Een strijkatelier in Borsbeek

Verlangt u dit ook: meer tijd voor familie en vrienden? Ziet u ook zo op tegen de berg was die als vanzelf groeit en elk weekend staat te wachten? Kies dan voor ons strijkatelier in Borsbeek. Het concept is simpel: u brengt uw was binnen in onze strijkwinkel in Borsbeek en betaalt met voordelige dienstencheques.

Strijkhulp: gemakkelijk én voordelig

Onze strijkdienst bespaart u veel tijd en moeite, waardoor er weer tijd ontstaat voor andere dingen. Bovendien is het uiterst voordelig. Bij ons strijkatelier betaalt u na belastingaftrek nog maar € 6.30 per uur! Dit lage tarief is mogelijk dankzij fiscaal aftrekbare dienstencheques. U koopt ze aan via Sodexo en profiteert mee van royale subsidies van de overheid. En wat een bijkomend voordeel is: uw was wordt gestreken door gemotiveerde en professioneel opgeleide strijkhulpen. Wij maken daarbij gebruik van de meest moderne apparatuur. Naast ons strijkatelier kunt u tevens uw voordeel doen met vele andere vormen van dienstverlening. Ook voor de huishoudelijke klussen waar u zelf niet (meer) aan toekomt zijn wij het aangewezen adres.
Wilt u meer weten over het bestellen van diensten cheques? Of bent u benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Op onze website vindt u alle informatie die u nodig hebt!

of bel
03 322 50 22
Vandaag nog open tot 17u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid