Easy Life scoort
4.2 op basis van
24041 beoordelingen

Schoonmaak vacatures Maldegem

Schoonmaak vacature in Maldegem

Easy Life is een snelgroeiend dienstencheques bedrijf. Daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe kandidaten voor onze poetsdienst in Maldegem. Als poetshulp kom je bij particulieren thuis en verricht je diverse huishoudelijke werkzaamheden. Denk daarbij onder meer aan poetsen, ramen lappen, boodschappen doen, stofzuigen of eenvoudige maaltijden bereiden. Wij bieden aantrekkelijke loonvoorwaarden. Dat wil zeggen: een goed uurloon en diverse extralegale voordelen. Ook kandidaten die momenteel 'in het zwart' poetsen zijn van harte welkom om voor ons te komen werken. Wij helpen je met alle plezier aan de nodige informatie om te kunnen instappen in het legale systeem van dienstencheques. Bij Easy Life geniet je alle rechten van een loontrekkende. Dat wil zeggen: je bent officieel in orde, sociaal verzekerd, hebt recht op vakantie en vakantiegeld, een pensioen en vele andere voordelen.

Zin in een boeiende job in Maldegem?

Ben je op zoek naar een boeiende job in Maldegem? Ben je nauwkeurig, gemotiveerd en houd je van mensen? Samen met jou bekijken wij graag de mogelijkheden. Je kunt rekenen op een flexibel uurrooster dat in samenspraak met de klant op jouw mogelijkheden kan worden afgestemd. Er zijn zowel voltijdse als deeltijdse mogelijkheden.
Wil je meer weten over onze schoonmaak vacature in Maldegem? Wil je deel uitmaken van een dynamische organisatie? Neem dan zeker contact met ons op!"

of bel
+32 5 030 05 78
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Solliciteer bij Easy Life

of SMS Easyjobs+Postcode naar

.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Michelle T. uit Borgloon heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jaap B. uit Gellik heeft 6 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jeannine M. uit Orp-Jauche heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Inês F. uit Antwerpen heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Elien D. uit Eernegem heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.