Easy Life scoort
4.2 op basis van
22630 beoordelingen

Schoonmaak vacatures Londerzeel

Schoonmaak vacature in Londerzeel

Wegens een sterke groei is Easy Life doorlopend op zoek naar gemotiveerd personeel voor onze poetsdienst in Londerzeel. Indien je ons komt versterken kun je rekenen op uitstekende voorwaarden. Wij bieden een aantrekkelijk uurloon, een prettige werksfeer en interessante extralegale voordelen. Als huishoudhulp in Londerzeel kom je bij de mensen thuis. Je verricht er diverse werkzaamheden, zoals stofzuigen, poetsen, ramen lappen of strijken. Werk jij graag discreet en zelfstandig en ben je gemotiveerd? Dan ben jij de persoon naar wie wij naar op zoek zijn!

Werken met dienstencheques

Het uurloon van onze huishoudhulpen ligt hoger dan het netto-bedrag dat de klant betaalt. Dit is mogelijk dankzij de federale overheid. Via dienstencheques draagt ze een steentje bij, zodat huishoudhulp voor particulieren zeer aantrekkelijk en voordelig is. Kom je bij ons werken, dan ben je wettelijk 100% in orde. Ook bieden wij je een flexibel uurrooster, dat volledig kan worden afgestemd op jouw mogelijkheden. Je kunt zowel deeltijds als voltijds werken.
Ben je op zoek naar een job met zekerheid en flexibiliteit? Houd je van schoonmaken en zet je je graag in voor een streeploos resultaat? Neem dan beslist contact met ons op! Wij vertellen je graag alles over onze schoonmaak vacature in Londerzeel."

of bel
+32 5 252 53 81
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Solliciteer bij Easy Life

of SMS Easyjobs+Postcode naar

.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Marcel D. uit Hertsberge heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Yves L. uit Oelegem heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Loubna B. uit Hoboken heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Shancy T. uit Aartrijke heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Stijn T. uit Halle heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.