Easy Life scoort
4.2 op basis van
22630 beoordelingen

Schoonmaak vacatures Kortrijk

Bent u op zoek naar de beste schoonmaak vacatures in Kortrijk? Vacatures waarbij u zelf bepaalt hoeveel uren u per week inzetbaar bent en een passend rooster ontvangt? Schoonmaak vacatures in Kortrijk, dicht bij huis én met een uitstekend loonpakket? Dit alles vindt u bij Easy Life: een professioneel en flexibel poetsbureau. Van harte welkom!

Schoonmaak vacatures in Kortrijk? Easy Life!

Easy Life staat bekend als een uitstekend poetsbureau met de beste schoonmaakhulpen. Elke hulp wordt eerst gescreend, voordat hij of zij aan het werk gezet wordt. Bent u in dienst van Easy Life, dan weet u dat u de beste werkgever heeft. U profiteert van het beste loonpakket in de markt en kunt rekenen op flexibiliteit.

Bepaal zelf uw werkuren

De schoonmaak vacatures in Kortrijk die Easy Life voor u in petto heeft, bieden veel flexibiliteit. Combineert u uw job met een gezin of andere taken? Dat is geen probleem! In overleg met Easy Life bepaalt u het aantal uur dat u inzetbaar bent en binnen welke tijden u graag werkt. U ontvangt een passende planning, die eenvoudig te combineren is met uw eigen planning. Dat is nog eens een luxe, nietwaar?

Schoonmaak vacatures in Kortrijk: zo min mogelijk reistijd!

De tijd die u besteedt aan reizen naar uw job, is eigenlijk verloren tijd. Wanneer u schoonmaak vacatures in Kortrijk zoekt, dan werkt Easy Life graag mee aan zo min mogelijk reistijd voor u. Geen wachttijden op het station, geen ergernis in de file. U bent snel bij uw job en ook snel weer thuis. Zo houdt u tijd over voor echt belangrijke zaken.

Het beste loonpakket binnen de markt

Werken voor een vooraanstaand poetsbureau, betekent ook een uitstekend loonpakket. U werkt voor een concurrerend uurtarief en profiteert daarnaast van extra voordelen. Werken voor Easy Life houdt in dat u volgens de wettelijke regels werkt. U bouwt een pensioen op en er wordt u een uitgebreide hospitalisatieverzekering geboden. Indien u reiskosten maakt, dan worden deze vergoed middels een transportvergoeding. Zelfs voor de tijd die u tussen twee klanten kwijt bent, is een vergoeding beschikbaar. Uw werkkledij wordt door Easy Life verzorgt, of u krijgt ook hier een vergoeding voor, zodat u dit zelf kan regelen. Ieder jaar hebt u recht op vakantiegeld en een eindejaarspremie. Tenslotte biedt Easy Life de mogelijkheid tot het volgen van vakgerelateerde trainingen en krijgt u coaching op de werkvloer.

Nog geen ervaring als schoonmaakhulp? Geen probleem!

Hebt u nog geen ervaring opgedaan als schoonmaakhulp? Toch bent u welkom bij Easy Life. U krijgt een waardevolle basisopleiding, waarin u alles leert over klantgerichtheid, productkennis en werkorganisatie. Daarnaast staan de coaches van Easy Life voor u klaar om u op de werkvloer technieken aan te leren en u te voorzien van de beste tips en tricks. Join Easy Life!

of bel
+32 5 696 07 02
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Solliciteer bij Easy Life

of SMS Easyjobs+Postcode naar

.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Ines Q. uit Brecht heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Mark V. uit Watermaal-Bosvoorde heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Laura L. uit Aarsele heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jill L. uit Kessel heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Nuri C. uit Helchteren heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.