Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Schoonmaak vacatures Kontich

Schoonmaak vacature in Kontich

Vanwege de grote vraag is Easy Life steeds zoek naar gemotiveerde kandidaten voor onze poetsdienst in Kontich. Kom je bij ons werken, dan kun je rekenen op uitstekende voorwaarden. We bieden onder meer een goede verloning, aantrekkelijke extralegale voordelen en een prettige werkomgeving. Als huishoudhulp in Kontich ga je bij particulieren aan de slag. Je voert diverse werkzaamheden uit, van schoonmaken tot strijken, van boodschappen doen tot ramen lappen. Ben je gemotiveerd en kun je discreet en zelfstandig werken? Dan ben jij de juiste kandidaat!

Huishoudhulp met dienstencheques

De huishoudhulpen van Easy Life ontvangen een competitief loon dat hoger ligt dan wat de klant betaalt. Dit is mogelijk dankzij dienstencheques. Doordat de federale overheid een steentje bijdraagt, wordt huishoudhulp voor particulieren zeer aantrekkelijk en voordelig.
Bij ons ben je 100% wettelijk in orde, en kun je kiezen tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Kom jij ook ons team versterken?
De motivatie van ons personeel is de sleutel tot het succes van Easy Life. Wij hechten grote waarde aan een persoonlijke aanpak en aan een goede kwaliteit en motivatie. Wil jij je samen met ons inzetten voor een glansrijk resultaat? Of wil je meer weten over onze schoonmaak vacature in Kontich? Kijk dan zeker verder!"

of bel
+32 3 449 70 07
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Solliciteer bij Easy Life

of SMS Easyjobs+Postcode naar

.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

LUC D. uit Merelbeke heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

An B. uit Lummen heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sarah E. uit Koningshooikt heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Katrien T. uit Tielt-Winge heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Zoe L. uit Hekelgem heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.