Easy Life scoort
4.0 op basis van
233 beoordelingen
0800 62080

Schoonmaak Sint-Martens-Latem

Schoonmaak in Sint-Martens-Latem

Twijfelt u of een poetsvrouw iets voor u is? Maak dan eens kennis met onze service voor schoonmaak in Sint-Martens-Latem. Easy Life is een erkend bedrijf dat werkt met dienstencheques. Onze kantoren bevinden zich op vele plaatsen in Vlaanderen. We hebben meer dan 1.500 poets- en strijkhulpen in dienst, die zich dagelijks inzetten om het onze klanten naar de zin te maken. U kunt bij ons terecht voor diverse diensten. Denkt u bijvoorbeeld aan schoonmaken, ramen lappen, maaltijden bereiden, stofzuigen of boodschappen doen. En komt u niet meer aan strijken toe? Breng dan eenvoudig uw gewassen was naar één van onze strijkateliers!

Een poetshulp: voordeliger dan ooit

Het principe achter het systeem van dienstencheques is dat de federale overheid mee betaalt. Het doel is om werkgelegenheid te creëren en zwart werk tegen te gaan. Ook voor u levert dit interessante voordelen op. Want besluit u om via ons een poetshulp in te schakelen, dan betaalt u niet meer dan 9 euro per uur. Na fiscale aftrek van 30% is dit zelfs nog maar 6,30 euro! Voor onze dienstverlening rekenen wij geen extra kosten aan.
Dit alles maakt het meer dan aantrekkelijk om vandaag de stap te zetten. Wilt u er graag meer over weten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid