Easy Life scoort
4.0 op basis van
233 beoordelingen
0800 62080

Schoonmaak Maldegem

Schoonmaak in Maldegem

Verlangt u weleens naar een helpende hand? Maak dan kennis met ons kantoor voor schoonmaak in Maldegem! Easy Life is een erkend dienstencheques bedrijf met kantoren verspreid over geheel Vlaanderen. Dagelijks zetten vele poets- en strijkhulpen zich in om het mensen naar de zin te maken. Dat vertaalt zich in een breed scala aan diensten. U kunt bij ons terecht voor schoonmaakwerk, stofzuigen, de dagelijkse boodschappen of het bereiden van de maaltijden. En blijft de strijk liggen? Dan brengt u uw gewassen was eenvoudig naar ons strijkatelier.

Een poetshulp: prettig en voordelig

Het principe achter dienstencheques is dat de federale overheid een steentje bijdraagt. Zo ontstaat er meer werkgelegenheid en wordt zwart werk tegengegaan. Maar ook voor u zijn de voordelen interessant! Want mocht u besluiten om via ons een huishoudhulp in te schakelen, dan bedragen de kosten slechts 9 euro per uur. Na fiscale aftrek van 30% is dit netto slechts 6,30 euro! Onze bemiddeling brengt voor u geen extra kosten met zich mee.
Dit overheidsinitiatief maakt het meer dan aantrekkelijk om te kiezen voor een betrouwbare hulp. En daarmee voor meer rust en ontspanning in uw leven. Bent u benieuwd naar meer informatie? Op onze website vindt u alle contactgegevens.”

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid