EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Schoonmaak jobs Oostkamp

De beste schoonmaak jobs in Oostkamp? Die vindt u bij EasyLife. Een job waarin u zelf het aantal werkuren bepaalt en waarbij u profiteert van een uurrooster op maat. Zo dicht mogelijk bij huis en daarnaast ook het meest aantrekkelijke loonpakket op de markt. Wat wilt u nog meer? Join EasyLife!

De beste schoonmaak jobs in Oostkamp

EasyLife is een professioneel poetsbureau dat bekend staat om haar kwaliteit, betrouwbaarheid en uitgebreide mogelijkheden. Om dit te kunnen waarborgen, neemt EasyLife de beste poetshulpen in dienst. Natuurlijk staat er bij het leveren van goed werk, ook wat tegenover! EasyLife zorgt goed voor haar werknemers. Wilt u dus de beste schoonmaak jobs in Oostkamp vinden? Neem dan snel contact op met EasyLife!

U bepaalt uw uren

Een schoonmaak job waarbij u zelf uw uren bepaalt? Jazeker! Bij EasyLife bepaalt u zelf hoeveel uur per week u inzetbaar bent voor schoonmaak jobs in Oostkamp. Dat kan 8 uur zijn, maar ook 38 uur: alles is mogelijk. Daarnaast houdt EasyLife rekening met uw voorkeuren bij het maken van de planning. De schoonmaak jobs zijn dus prima te combineren met uw gezin of andere werkzaamheden. Ideaal, toch?

Schoonmaak jobs in Oostkamp: minimale reistijd!

Wanneer u niet ver hoeft te reizen voor uw schoonmaak jobs, dan houdt u tijd over voor andere zaken. Weinig reistijd, geen files… uw schoonmaak jobs lekker in de buurt. Zo kunt u uw kinderen naar school brengen en bent u ook weer snel thuis wanneer u klaar bent met werken. Beter kan niet!

Het beste loonpakket bij EasyLife

Door het grote succes van EasyLife, kan dit professioneel poetsbureau u het beste loonpakket binnen de markt bieden. Een competitief uurloon, maar daarnaast nog vele andere voordelen. Gaat u via EasyLife aan de slag, dan bouwt u automatisch een pensioen op. Ook aan een uitgebreide hospitalisatieverzekering is gedacht, mocht het een periode wat minder gaan. Elk jaar krijgt u een eindejaarspremie én vakantiegeld. Ook hebt u recht op een transportvergoeding en u krijgt zelfs een vergoeding voor de tijd tussen twee klanten! Via EasyLife krijgt u werkkledij, of u krijgt een vergoeding voor de aanschaf van werkkledij. Tenslotte vindt EasyLife het belangrijk dat u de kans krijgt om regelmatig opleidingen te volgen en zij bieden tevens coaching op de werkvloer.

Basisopleiding via EasyLife

Hebt u nog geen ervaring als poetshulp, of wilt u graag nog wat bijleren? EasyLife biedt iedere werknemer een basisopleiding, waarin klantgerichtheid, werkorganisatie en productenkennis centraal staan. Ook werken er verschillende coaches van EasyLife op de werkvloer. Zij komen u graag helpen om nieuwe technieken aan te leren en om de nodige tips te geven.

Join EasyLife!

De beste schoonmaak jobs in Oostkamp, vindt u via EasyLife. Meldt u direct aan en laat samen met 1.600 collega’s Vlaanderen schitteren!

Solliciteer bij EasyLife

of SMS Easyjobs+Postcode naar 6033

€0.50 per sms

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid