Easy Life scoort
4.2 op basis van
22739 beoordelingen

Schoonmaak jobs Oostkamp

De beste schoonmaak jobs in Oostkamp? Die vindt u bij Easy Life. Een job waarin u zelf het aantal werkuren bepaalt en waarbij u profiteert van een uurrooster op maat. Zo dicht mogelijk bij huis en daarnaast ook het meest aantrekkelijke loonpakket op de markt. Wat wilt u nog meer? Join Easy Life!

De beste schoonmaak jobs in Oostkamp

Easy Life is een professioneel poetsbureau dat bekend staat om haar kwaliteit, betrouwbaarheid en uitgebreide mogelijkheden. Om dit te kunnen waarborgen, neemt Easy Life de beste poetshulpen in dienst. Natuurlijk staat er bij het leveren van goed werk, ook wat tegenover! Easy Life zorgt goed voor haar werknemers. Wilt u dus de beste schoonmaak jobs in Oostkamp vinden? Neem dan snel contact op met Easy Life!

U bepaalt uw uren

Een schoonmaak job waarbij u zelf uw uren bepaalt? Jazeker! Bij Easy Life bepaalt u zelf hoeveel uur per week u inzetbaar bent voor schoonmaak jobs in Oostkamp. Dat kan 8 uur zijn, maar ook 38 uur: alles is mogelijk. Daarnaast houdt Easy Life rekening met uw voorkeuren bij het maken van de planning. De schoonmaak jobs zijn dus prima te combineren met uw gezin of andere werkzaamheden. Ideaal, toch?

Schoonmaak jobs in Oostkamp: minimale reistijd!

Wanneer u niet ver hoeft te reizen voor uw schoonmaak jobs, dan houdt u tijd over voor andere zaken. Weinig reistijd, geen files… uw schoonmaak jobs lekker in de buurt. Zo kunt u uw kinderen naar school brengen en bent u ook weer snel thuis wanneer u klaar bent met werken. Beter kan niet!

Het beste loonpakket bij Easy Life

Door het grote succes van Easy Life, kan dit professioneel poetsbureau u het beste loonpakket binnen de markt bieden. Een competitief uurloon, maar daarnaast nog vele andere voordelen. Gaat u via Easy Life aan de slag, dan bouwt u automatisch een pensioen op. Ook aan een uitgebreide hospitalisatieverzekering is gedacht, mocht het een periode wat minder gaan. Elk jaar krijgt u een eindejaarspremie én vakantiegeld. Ook hebt u recht op een transportvergoeding en u krijgt zelfs een vergoeding voor de tijd tussen twee klanten! Via Easy Life krijgt u werkkledij, of u krijgt een vergoeding voor de aanschaf van werkkledij. Tenslotte vindt Easy Life het belangrijk dat u de kans krijgt om regelmatig opleidingen te volgen en zij bieden tevens coaching op de werkvloer.

Basisopleiding via Easy Life

Hebt u nog geen ervaring als poetshulp, of wilt u graag nog wat bijleren? Easy Life biedt iedere werknemer een basisopleiding, waarin klantgerichtheid, werkorganisatie en productenkennis centraal staan. Ook werken er verschillende coaches van Easy Life op de werkvloer. Zij komen u graag helpen om nieuwe technieken aan te leren en om de nodige tips te geven.

Join Easy Life!

De beste schoonmaak jobs in Oostkamp, vindt u via Easy Life. Meldt u direct aan en laat samen met 1.600 collega’s Vlaanderen schitteren!

of bel
+32 5 096 04 05
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Solliciteer bij Easy Life

of SMS Easyjobs+Postcode naar

.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Julie E. uit Sint-Gillis heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Julie M. uit Lotenhulle heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Noemie V. uit Zwevegem heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

De HEMRICOURT A. uit Brussel heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Lena M. uit Putte heeft 3 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.