Easy Life scoort
4.2 op basis van
4346 beoordelingen
0800 62080

Schoonmaak jobs Maldegem

Ben je op zoek naar een schoonmaak job in Maldegem?

Zoek je een afwisselende job? Heb je een passie voor poetsen? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Easy Life is een erkend dienstencheques bedrijf, en omdat steeds meer mensen onze diensten ontdekken zijn we doorlopend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Waar mag je bij ons op rekenen? Met onze schoonmaak jobs in Maldegem ben je zeker van een volledig wettelijk statuut. Dat wil zeggen: een eerlijk uurloon, sociale zekerheid, pensioen- en vakantierechten en alle bijkomende voordelen.

Dienstencheques: hoe werkt het?

Onze klanten betalen met diensten cheques. Dit is een initiatief van de federale overheid, bedoeld om wit werk te faciliteren en zwart werk tegen te gaan. Deze cheques maken het voor onze klanten aantrekkelijk en betaalbaar om huishoudhulp in te schakelen. Als huishoudhulp sta je in voor diverse huishoudelijke taken bij de mensen thuis, zoals schoonmaken, strijken of ramen lappen. Je hebt de ruimte om je werkzaamheden zoveel mogelijk zelf te organiseren. In samenspraak met onze klanten kun je rekenen op vaste werkuren. Onze schoonmaak jobs in Maldegem zijn zowel voltijds als deeltijds in te vullen. Wij helpen je graag aan een job die optimaal aansluit bij je mogelijkheden.
Help jij graag anderen? Ben je nauwkeurig en heb je inzicht in het organiseren van huishoudelijke taken? Dan zul je je zeker snel thuis voelen bij Easy Life. Wacht niet langer en contacteer ons!

of bel
050 30 05 78
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Solliciteer bij Easy Life

of SMS Easyjobs+Postcode naar 6033

€0.50 per sms

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,6/10 Score op tevredenheid

Bob W. uit Stokrooie heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Saskia S. uit Keerbergen heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Laurence B. uit De Pinte heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Tinne V. uit Rijkevorsel heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Monique Z. uit Roeselare heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.