Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Schoonmaak jobs Londerzeel

Kom je ook werken bij Easy Life?

Elke dag zetten vele werknemers zich in voor onze klanten. Enthousiaste, gedreven en deskundige mensen. Samen vormen zij het gezicht van ons bedrijf. Easy Life is een dienstenchequebedrijf in Vlaanderen dat ruimte biedt aan talent. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega's. Zit jij niet graag stil? Heb je een passie voor poetsen of strijken? Lees dan zeker verder! Easy Life zoekt gemotiveerde krachten voor schoonmaak jobs in Londerzeel.

Wit werken met dienstencheques

Onze klanten betalen met dienstencheques. Dit is een systeem ontworpen door de federale overheid, met als doel werkgelegenheid te creëren, zwart werk tegen te gaan en huishoudelijke hulp betaalbaar te maken. Ben je werkzoekend of verricht je momenteel nog zwartwerk? Maak dan zeker kennis met onze mogelijkheden. Want bij Easy Life profiteer je van alle voordelen van een witte job. Je bent zeker van een eerlijk loon, maaltijdcheques, sociale zekerheid, pensioensparen, vakantierechten, en diverse bijkomende voordelen. Ook kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden. Wil je dichtbij huis werken? Werk je graag deeltijds of liever voltijds? We helpen je met alle plezier aan een job op maat.
Wil je meer weten over onze schoonmaak jobs in Londerzeel? Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!"

Solliciteer bij Easy Life

of SMS Easyjobs+Postcode naar 6033

€0.50 per sms

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid