Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Schoonmaak jobs Lier

Easy Life: voor de beste schoonmaak jobs in Lier. Zelf uw uren bepalen waarbinnen u inzetbaar bent, een uurrooster dat is afgestemd op uw wensen, een werkplek dicht bij huis én een aantrekkelijk loonpakket. Dit klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn. Toch is dit allemaal mogelijk bij Easy Life. Dus zoekt u schoonmaak jobs in Lier? Neemt u dan snel contact op met Easy Life!

Schoonmaak jobs in Lier: vind ze bij Easy Life!

Easy Life staat bekend als een professioneel poetsbureau dat garant staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Het is vanzelfsprekend dat enkel de beste poetshulpen in dienst zijn bij Easy Life. Uiteraard stelt Easy Life hier ook wat tegenover. Werknemers genieten vele voordelen wanneer zij schoonmaak jobs vervullen voor Easy Life.

Flexibiliteit in werkuren

Dient u uw schoonmaak jobs in Lier te combineren met een gezin of andere werkzaamheden? Dat is geen enkel probleem. Bij Easy Life geeft u zelf aan hoeveel uur u per week wilt werken. Is dat 8 uur, of 38; alles is mogelijk. Easy Life houdt bij het maken van de planning, rekening met uw voorkeuren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en vallen uw schoonmaak jobs prima te combineren met uw andere bezigheden.

Schoonmaak jobs in Lier: weinig reistijd

Bij Easy Life vinden wij teveel reistijd zonde van uw tijd. Er worden schoonmaak jobs in Lier gezocht, zodat u zo min mogelijk hoeft te reizen. Werken in de buurt is heerlijk: u bespaart een hoop tijd en hoeft niet in de file te staan! Is het werk klaar? Dan bent u snel weer thuis om daar te genieten van uw vrije tijd.

Het beste loonpakket vindt u bij Easy Life

Bij een professioneel poetsbureau, hoort een goed loonpakket. Easy Life kan u het beste loonpakket binnen de markt bieden. Een aantrekkelijk uurtarief en alles goed geregeld. Zo bouwt u automatisch een pensioen op, zodat u ook later een inkomen geniet. Daarnaast wordt u een uitgebreide hospitalisatieverzekering geboden, voor de tijden waarin het misschien even wat minder gaat. Ook krijgt u een transportvergoeding en wordt er zelfs een vergoeding geschonken voor de tijd tussen twee klanten in! Elk jaar krijgt u naast uw vakantiegeld, ook een eindejaarspremie. Deze extraatjes zijn altijd mooi meegenomen. Voor uw werkkledij ontvangt u een vergoeding, of Easy Life regelt zelf werkkledij voor u. Tenslotte kunt u altijd rekenen op extra opleiding en coaching op de werkvloer.

De basisopleiding voor schoonmaak jobs

Hebt u nog geen ervaring opgedaan als poetshulp? Dat is geen probleem. Easy Life biedt u graag een basisopleiding, waarin u meer leert over klantgerichtheid, werkorganisatie en productenkennis. Daarnaast helpen de coaches van Easy Life u graag op de werkvloer om u nieuwe technieken aan te leren en om u tips te geven voor de beste schoonmaak. Join Easy Life!

of bel
+32 3 369 89 10
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Solliciteer bij Easy Life

of SMS Easyjobs+Postcode naar

.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Mariette V. uit Leuven heeft 38 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

An H. uit Lier heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Joris Heidi C. uit Knokke heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sofie V. uit Landegem heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

SVEN N. uit Stevoort heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.