EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Schoonmaak jobs Lier

EasyLife: voor de beste schoonmaak jobs in Lier. Zelf uw uren bepalen waarbinnen u inzetbaar bent, een uurrooster dat is afgestemd op uw wensen, een werkplek dicht bij huis én een aantrekkelijk loonpakket. Dit klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn. Toch is dit allemaal mogelijk bij EasyLife. Dus zoekt u schoonmaak jobs in Lier? Neemt u dan snel contact op met EasyLife!

Schoonmaak jobs in Lier: vind ze bij EasyLife!

EasyLife staat bekend als een professioneel poetsbureau dat garant staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Het is vanzelfsprekend dat enkel de beste poetshulpen in dienst zijn bij EasyLife. Uiteraard stelt EasyLife hier ook wat tegenover. Werknemers genieten vele voordelen wanneer zij schoonmaak jobs vervullen voor EasyLife.

Flexibiliteit in werkuren

Dient u uw schoonmaak jobs in Lier te combineren met een gezin of andere werkzaamheden? Dat is geen enkel probleem. Bij EasyLife geeft u zelf aan hoeveel uur u per week wilt werken. Is dat 8 uur, of 38; alles is mogelijk. EasyLife houdt bij het maken van de planning, rekening met uw voorkeuren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en vallen uw schoonmaak jobs prima te combineren met uw andere bezigheden.

Schoonmaak jobs in Lier: weinig reistijd

Bij EasyLife vinden wij teveel reistijd zonde van uw tijd. Er worden schoonmaak jobs in Lier gezocht, zodat u zo min mogelijk hoeft te reizen. Werken in de buurt is heerlijk: u bespaart een hoop tijd en hoeft niet in de file te staan! Is het werk klaar? Dan bent u snel weer thuis om daar te genieten van uw vrije tijd.

Het beste loonpakket vindt u bij EasyLife

Bij een professioneel poetsbureau, hoort een goed loonpakket. EasyLife kan u het beste loonpakket binnen de markt bieden. Een aantrekkelijk uurtarief en alles goed geregeld. Zo bouwt u automatisch een pensioen op, zodat u ook later een inkomen geniet. Daarnaast wordt u een uitgebreide hospitalisatieverzekering geboden, voor de tijden waarin het misschien even wat minder gaat. Ook krijgt u een transportvergoeding en wordt er zelfs een vergoeding geschonken voor de tijd tussen twee klanten in! Elk jaar krijgt u naast uw vakantiegeld, ook een eindejaarspremie. Deze extraatjes zijn altijd mooi meegenomen. Voor uw werkkledij ontvangt u een vergoeding, of EasyLife regelt zelf werkkledij voor u. Tenslotte kunt u altijd rekenen op extra opleiding en coaching op de werkvloer.

De basisopleiding voor schoonmaak jobs

Hebt u nog geen ervaring opgedaan als poetshulp? Dat is geen probleem. EasyLife biedt u graag een basisopleiding, waarin u meer leert over klantgerichtheid, werkorganisatie en productenkennis. Daarnaast helpen de coaches van EasyLife u graag op de werkvloer om u nieuwe technieken aan te leren en om u tips te geven voor de beste schoonmaak. Join EasyLife!

Solliciteer bij EasyLife

of SMS Easyjobs+Postcode naar 6033

€0.50 per sms

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid