Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Schoonmaak jobs Kortrijk

De voornaamste schoonmaak jobs in Kortrijk vindt u bij Easy Life. Bepaal zelf de uren die u inzetbaar bent, profiteer van een uurrooster op maat, een schoonmaak job in Kortrijk, dicht bij huis én een uitstekend loonpakket. Zoekt u schoonmaak jobs in Kortrijk, dan bent u bij Easy Life op de juiste plek. Wij wensen u zeer welkom bij Easy Life!

Schoonmaak jobs in Kortrijk: u vindt ze hier!

Easy Life is een professioneel poetsbureau, dat bekend is om haar uitgebreide service, hoogstaande kwaliteit en oprechte betrouwbaarheid. Alleen de beste schoonmaaksters worden door Easy Life ingezet. Komt u in dienst bij Easy Life, dan weet u dat u goed zit. U profiteert van een uitstekend salaris en vele extra’s.

Flexibiliteit in uw werkuren

De schoonmaak jobs in Kortrijk die Easy Life u biedt, kunt u flexibel indelen. Combineert u uw schoonmaak jobs met een gezin of andere werkzaamheden? Dat is geen enkel probleem. Samen met Easy Life bekijkt u het aantal uren dat u inzetbaar bent en er wordt een passen uurrooster gemaakt. Uw rooster wordt afgestemd op uw voorkeuren, zodat uw schoonmaak job in uw eigen planning past. Wat een gemak!

Schoonmaak jobs in Kortrijk: weinig reistijd!

De tijd die u kwijt bent aan reizen naar uw werk is eigenlijk verloren tijd. Wanneer u schoonmaak jobs in Kortrijk zoekt, dan zorgt Easy Life ervoor dat u zo min mogelijk reistijd hebt. Geen wachttijden voor de trein, geen fileleed. U bent snel op uw werk en ook weer snel thuis. Gewoon Easy Life.

Concurrerend loonpakket

Bij een uitmuntend poetsbureau, hoort een uitstekend loonpakket. Easy Life biedt u voor uw schoonmaak job een concurrerend uurtarief en ook voor extra voordelen wordt gezorgd. U bouwt automatisch een pensioen op en krijgt een uitgebreide hospitalisatieverzekering aangeboden. Maakt u reiskosten, dan hebt u recht op transportvergoeding. En zelfs voor de tijd die u kwijt bent tussen twee klanten in, ontvangt u een vergoeding. Werkkledij wordt door Easy Life verzorgd, of krijgt u tevens vergoed. Ieder jaar ontvangt u vakantiegeld en een eindejaarspremie. Tenslotte biedt Easy Life de mogelijkheid om trainingen binnen het vakgebied te volgen en ontvangt u coaching op de werkvloer.

Beginnend schoonmaakhulp? Geen probleem!

Hebt u nog geen ervaring opgedaan als schoonmaakhulp? Dat is geen enkel probleem: Easy Life verzorgt een waardevolle basisopleiding, waarin u alles leert over klantgerichtheid, productkennis en werkorganisatie. Daarnaast staan de coaches van Easy Life voor u klaar om u op de werkvloer technieken aan te leren en u te voorzien van de beste tips en tricks. Join Easy Life!

of bel
+32 5 696 07 02
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Solliciteer bij Easy Life

of SMS Easyjobs+Postcode naar

.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Jill O. uit Kalmthout heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jan P. uit Lebbeke heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Humeyra O. uit Sint-Pieters-Woluwe heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

HAndyman V. uit Arendonk heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Kim H. uit Pittem heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.