EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Schoonmaak jobs Eeklo

EasyLife biedt de beste schoonmaak jobs in Eeklo. Een job waarin u zelf het aantal uren bepaalt dat u inzetbaar bent. U krijgt een uurrooster dat afgestemd is op uw wensen en u wordt zo dicht mogelijk bij huis ingedeeld. Dat is nog niet alles: EasyLife biedt ook nog eens het meest aantrekkelijke loonpakket binnen de markt. Geniet van de schoonmaak jobs in Eeklo via EasyLife!

Ideale schoonmaak jobs in Eeklo

EasyLife is een professioneel poetsbureau en staat bekend om service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Om dit aan haar klanten te kunnen garanderen, streeft EasyLife ernaar de beste poetshulpen in dienst te nemen. Natuurlijk staat daar tegenover dat EasyLife ook goed voor haar werknemers zorgt. Wilt u de beste schoonmaak jobs in Eeklo vinden? Join EasyLife!

Zelf uw uren bepalen

Wilt u uw schoonmaak jobs in Eeklo combineren met uw gezin, of andere werkzaamheden? Geen enkel probleem. Bij EasyLife bepaalt u zelf het aantal uur dat u beschikbaar bent voor schoonmaak jobs in Eeklo. Acht uur, of 38 uur… alles is mogelijk. EasyLife houdt rekening met uw voorkeuren bij het maken van een planning. Uw werk is dus prima te combineren met uw andere activiteiten en verplichtingen. Ideaal!

Schoonmaak jobs in Eeklo: beperk uw reistijd

Waarom zou u reizen voor uw werk, terwijl dat niet nodig is? EasyLife zoekt een werkplek dicht bij uw huis, zodat u tijd overhoudt voor andere zaken. Weinig reistijd en geen files: werken in de buurt is heerlijk. U kunt uw kinderen naar school brengen en bent snel weer thuis wanneer u klaar bent met uw schoonmaak jobs.

EasyLife biedt het beste loonpakket

EasyLife is een succesvol poetsbureau en kan daarom het beste loonpakket binnen de markt bieden. Naast een competitief uurloon, bieden zij nog vele andere voordelen. Wanneer u via EasyLife gaat werken, dan bouwt u automatisch een pensioen op. Zo bent u later ook verzekerd van een inkomen. Daarnaast krijgt u een uitgebreide hospitalisatieverzekering, voor de tijden waarin het misschien wat minder gaat. Elk jaar krijgt u naast uw vakantiegeld, ook een eindejaarspremie: altijd fijn, een extraatje. Ook hebt u recht op een transportvergoeding en krijgt u zelfs een vergoeding voor de tijd tussen twee klanten! Werkkledij krijgt u van EasyLife, of u ontvangt een vergoeding om zelf werkkledij aan te schaffen. Tenslotte vindt EasyLife het belangrijk dat u de kans krijgt om opleidingen te volgen binnen uw vakgebied en zorgen zij voor regelmatige coaching op de werkvloer.

EasyLife basisopleiding

Het is geen enkel probleem als u nog geen ervaring hebt als poetshulp, of wanneer u wat extra scholing kunt gebruiken. EasyLife biedt elke werknemer een basisopleiding waar in meer leert over klantgerichtheid, werkorganisatie en productenkennis. De coaches van EasyLife bezoeken u daarnaast graag op de werkvloer om uw nieuwe technieken aan te leren en om tips uit te wisselen.

Join EasyLife voor schoonmaak jobs in Eeklo!

De beste schoonmaak jobs in Eeklo, vindt u via EasyLife. Meldt u direct aan en zorg, samen met 1.600 collega’s, dat Vlaanderen schittert!

Solliciteer bij EasyLife

of SMS Easyjobs+Postcode naar 6033

€0.50 per sms

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid