Easy Life scoort
4.2 op basis van
22587 beoordelingen

Schoonmaak jobs Eeklo

Easy Life biedt de beste schoonmaak jobs in Eeklo. Een job waarin u zelf het aantal uren bepaalt dat u inzetbaar bent. U krijgt een uurrooster dat afgestemd is op uw wensen en u wordt zo dicht mogelijk bij huis ingedeeld. Dat is nog niet alles: Easy Life biedt ook nog eens het meest aantrekkelijke loonpakket binnen de markt. Geniet van de schoonmaak jobs in Eeklo via Easy Life!

Ideale schoonmaak jobs in Eeklo

Easy Life is een professioneel poetsbureau en staat bekend om service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Om dit aan haar klanten te kunnen garanderen, streeft Easy Life ernaar de beste poetshulpen in dienst te nemen. Natuurlijk staat daar tegenover dat Easy Life ook goed voor haar werknemers zorgt. Wilt u de beste schoonmaak jobs in Eeklo vinden? Join Easy Life!

Zelf uw uren bepalen

Wilt u uw schoonmaak jobs in Eeklo combineren met uw gezin, of andere werkzaamheden? Geen enkel probleem. Bij Easy Life bepaalt u zelf het aantal uur dat u beschikbaar bent voor schoonmaak jobs in Eeklo. Acht uur, of 38 uur… alles is mogelijk. Easy Life houdt rekening met uw voorkeuren bij het maken van een planning. Uw werk is dus prima te combineren met uw andere activiteiten en verplichtingen. Ideaal!

Schoonmaak jobs in Eeklo: beperk uw reistijd

Waarom zou u reizen voor uw werk, terwijl dat niet nodig is? Easy Life zoekt een werkplek dicht bij uw huis, zodat u tijd overhoudt voor andere zaken. Weinig reistijd en geen files: werken in de buurt is heerlijk. U kunt uw kinderen naar school brengen en bent snel weer thuis wanneer u klaar bent met uw schoonmaak jobs.

Easy Life biedt het beste loonpakket

Easy Life is een succesvol poetsbureau en kan daarom het beste loonpakket binnen de markt bieden. Naast een competitief uurloon, bieden zij nog vele andere voordelen. Wanneer u via Easy Life gaat werken, dan bouwt u automatisch een pensioen op. Zo bent u later ook verzekerd van een inkomen. Daarnaast krijgt u een uitgebreide hospitalisatieverzekering, voor de tijden waarin het misschien wat minder gaat. Elk jaar krijgt u naast uw vakantiegeld, ook een eindejaarspremie: altijd fijn, een extraatje. Ook hebt u recht op een transportvergoeding en krijgt u zelfs een vergoeding voor de tijd tussen twee klanten! Werkkledij krijgt u van Easy Life, of u ontvangt een vergoeding om zelf werkkledij aan te schaffen. Tenslotte vindt Easy Life het belangrijk dat u de kans krijgt om opleidingen te volgen binnen uw vakgebied en zorgen zij voor regelmatige coaching op de werkvloer.

Easy Life basisopleiding

Het is geen enkel probleem als u nog geen ervaring hebt als poetshulp, of wanneer u wat extra scholing kunt gebruiken. Easy Life biedt elke werknemer een basisopleiding waar in meer leert over klantgerichtheid, werkorganisatie en productenkennis. De coaches van Easy Life bezoeken u daarnaast graag op de werkvloer om uw nieuwe technieken aan te leren en om tips uit te wisselen.

Join Easy Life voor schoonmaak jobs in Eeklo!

De beste schoonmaak jobs in Eeklo, vindt u via Easy Life. Meldt u direct aan en zorg, samen met 1.600 collega’s, dat Vlaanderen schittert!

of bel
+32 5 030 05 78
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Solliciteer bij Easy Life

of SMS Easyjobs+Postcode naar

.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Marleen L. uit Gooik heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Marie C. uit Houthalen-Helchteren heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Angela M. uit Niel-Bij-As heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Op De Beeck L. uit Lint heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Inge P. uit Koersel heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.