Easy Life scoort
4.2 op basis van
16717 beoordelingen

Schoonmaak jobs Brugge

Op zoek naar een afwisselende job?

Zoek je een prettige werkomgeving? Een job met afwisseling en goede loonvoorwaarden? Maak dan kennis met Easy Life! Wij zijn een groeiende dienstencheque organisatie. Doordat steeds meer mensen onze service ontdekken, zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerd personeel. Zo zijn er diverse schoonmaak jobs in Brugge. Maar ook een baan in het strijkatelier behoort tot de mogelijkheden. Kom jij binnenkort ons team versterken?

Werken met dienstencheques

Onze dienstverlening is gebaseerd op dienstencheques. Dit is een initiatief van de federale overheid. Het achterliggende doel is komaf te maken met zwartwerk en witte banen te scheppen in de schoonmaaksector. Doordat de overheid mee betaalt, kunnen wij onze huishoudhulpen een aantrekkelijk uurloon bieden. Ook ben je bij ons wettelijk volledig in orde. Je geniet alle voordelen van loondienst, zoals sociale zekerheid, vakantie- en pensioenrechten en maaltijdcheques.
Ben je momenteel werkzoekend, of verricht je zwartwerk dat je wilt legaliseren? In beide gevallen bieden wij de perfecte oplossing. Met onze schoonmaak jobs in Brugge kom je bij de mensen thuis. Je helpt het hen naar de zin te maken door diverse huishoudelijke taken te verrichten. In samenspraak met onze klanten kun je je werk zoveel mogelijk zelfstandig inrichten. Kortom: een job met zekerheid én afwisseling! Wil je meer weten? Aarzel niet en contacteer ons!

of bel
+32 5 096 04 05
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Solliciteer bij Easy Life

of SMS Easyjobs+Postcode naar

.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Katrien L. uit Mol heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Veronica M. uit Sint-Lambrechts-Woluwe heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Goele V. uit Huldenberg heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Rita V. uit Maldegem heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Stephanie S. uit Merksplas heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.