Easy Life scoort
4.0 op basis van
233 beoordelingen
0800 62080

Schoonmaak Berchem

Toe aan wat extra hulp?

Bent u toe aan wat extra hulp? Aan service en kwaliteit waarop u kunt vertrouwen? Bij ons kantoor voor schoonmaak in Berchem stellen we uw wensen centraal. U kunt rekenen op een poetshulp met een gedegen opleiding en ervaring. Laat het strijken, poetsen, stofzuigen of boodschappen doen daarom met een gerust hart aan ons over! Wij vragen geen extra kosten en kennen geen lange wachttijden. Het enige dat u nodig hebt om van onze service te kunnen profiteren zijn voordelige dienstencheques.

De overheid betaalt mee

Dienstencheques zijn een vorm van betalen. Het is een initiatief van de federale overheid met als doel om zwart werk tegen te gaan en werkgelegenheid te creëren. Maar ook voor u zijn er belangrijke voordelen aan verbonden. Want deze cheques maken het inschakelen van een poetshulp relatief goedkoop. Doordat de overheid meebetaalt bedragen de netto kosten voor u niet meer dan 7,20 euro per uur.
Voor dit geringe bedrag kunt u gebruik maken van vele diensten. Wij kunnen u helpen de juiste poetshulp te vinden, maar u kunt ook gebruik maken van ons strijkatelier. Hier is uw gewassen was welkom. U krijgt het goed verpakt weer terug, zodat het zó de kast in kan.
Kortom: reden genoeg om te kiezen voor onze schoonmaak in Berchem!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid