Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Schoonmaak Aartselaar

U kent het gevoel wel. Geen zin meer hebben in alle vermoeiende huishoudtaken die na het werk nog moeten gebeuren. Easy Life biedt u de oplossing. Met onze hulp kan u thuiskomen in een kraak proper en opgeruimd huis. U hoeft de bootschappen niet meer te doen en al zeker die gigantische berg strijk zal niet meer u zorg zijn. Ons kantoor Easy Life Aartselaar zal u van al u zorgen verlossen.

Hoe werken wij?

Dit is heel gemakkelijk. U komt met alle taken die bij u thuis nog moeten gebeuren naar ons bureau. Wij zoeken voor u de perfecte persoon uit die dit voor u zal doen. Voor deze afspraken kan u ons zeker ook telefonisch contacteren. Onze hulp is vrijblijvend dus u beslist zelf of u wekelijks of tweewekelijks hulp wil. Wij hebben alles wat u nodig hebt voor een rustig en comfortabel leven. Easy Life is de oplossing voor deze zorgen.

Dienstencheques zijn bij ons DE betalingswijze. Zeer handig dankzij de tussenkomst van de federale overheid. Hiermee kan er 30% van de normale waarden van één dienstencheque afgetrokken worden. Dat maakt dat 9 euro kosten per prestatie-uur, veranderd naar 6,30€. Uitermate goedkoop om al je lastige taken te vervullen.

Graag nodigen wij u uit op ons Easy Life kantoor in Aartselaar om alle stappen samen te ondernemen en te zorgen dat u zorgeloos kunt genieten van iedere vrije moment. Het genieten met het gezien en familie kan beginnen. En dat allemaal dankzij Easy Life Aartselaar."

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid