Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Schoonmaak Aalter

Schoonmaak in Aalter

Kan uw huishouden wel een helpende hand gebruiken? Lees dan snel verder en maak kennis met onze service voor schoonmaak in Aalter! Easy Life is een gekwalificeerd dienstenchequebedrijf met vestigingen verspreid door geheel Vlaanderen. Meer dan vijfhonderd poets- en strijkhulpen zetten zich in om het onze klanten gemakkelijker te maken. U kunt een beroep op ons doen voor vele diensten, zoals poetsen, stof afnemen, ramen lappen, stofzuigen, boodschappen doen of het bereiden van eenvoudige maaltijden. En komt u niet aan strijken toe? Geen nood, onze strijkateliers maken uw was graag piekfijn in orde.

Een voordelige poetshulp dankzij dienstencheques

Easy Life werkt met dienstencheques. Concreet betekent dit dat de federale overheid een steentje bijdraagt. Zo wordt zwart werk tegengegaan en ontstaat er meer werkgelegenheid. Maar ook voor u is deze regeling interessant. Mocht u namelijk besluiten om een poetshulp in te schakelen, dan bedragen de kosten slechts 9 euro per uur. En omdat 30% fiscaal aftrekbaar is, betaalt u netto slechts 6,30 euro. Dat is alles wat u betaalt; wij rekenen geen extra bemiddelings- of administratiekosten aan.
Kies daarom vandaag nog voor een betrouwbare hulp. En niet onbelangrijk: voor meer tijd en ontspanning in uw dagelijks leven.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op!

of bel
09 253 23 03
Vandaag nog open tot 17u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid