Easy Life scoort
4.2 op basis van
22796 beoordelingen

Poetsvrouw Zwijndrecht

Sociale verplichtingen, een week vol hobby’s of een drukke en uitdagende job... Soms blijft er bitter weinig tijd over om het huishouden volledig zelf te doen. Zelf niet meer in staat om huishoudelijke to do’s zelfstandig uit te voeren? Ons gedreven team helpt iedereen met alle plezier verder in de zoektocht naar de ideale poetsvrouw in Zwijndrecht. Vaarwel onvriendelijke, trage service of veel te lange wachtlijsten, Easy Life in Zwijndrecht zorgt voor alle aspecten die komen kijken bij het beroep doen op een poetsvrouw.

Op zoek naar een betrouwbare (+ propere) poetsvrouw?

Het team van Easy Life gaat met alle plezier op zoek naar de meest geschikte poetsvrouw met oog voor 100% betrouwbaarheid en feilloze service. Om dit aan iedereen te kunnen garanderen, screenen we al onze mogelijke poetsvrouwen vooraleer we met haar samenwerken en voorstellen aan onze klanten. Worden al onze voorwaarden (en die van u) gerespecteerd? Dan stellen we de poetsvrouw in kwestie voor aan onze klanten. Alle huishoudelijke taken met een gerust hart overlaten aan onze deskundige poetsvrouwen? Dat is Easy Life!

De verschillende taken van onze poetsvrouwen bij Easy Life

Stofzuigen, dweilen of afstoffen (kortom: het schoonmaken van uw woning) behoren standaard tot de taken van een poetsvrouw van Easy Life. Onze professionele service gaat altijd dat ene stapje verder dan de belangrijkste concurrentie. Na kort intern overleg kan uw poetsvrouw in kwestie ook boodschappen doen, de strijk verzorgen of een warme (lekkere!) maaltijd klaarmaken. Kortom, een waardevolle hulp in het huishouden!

Uw poetsvrouw in Zwijndrecht betalen

Betalen met dienstencheques? Dan kunt genieten van verschillende financiële pluspuntjes. Via ons eenvoudige betalingsproces kan u snel en veilig het uurtarief van uw poetsvrouw betalen. Het aankopen van dienstencheques is ook nog eens gedeeltelijk aftrekbaar van de belastingen. Simpel, toch? Interesse in onze professionele diensten? Neem contact op met een van onze gepassioneerde en enthousiaste medewerkers van Easy Life. Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag voor u.

Easy Life zorgt voor de juiste poetsvrouw in Zwijndrecht

Onze drie kernwoorden? Eenvoudig, voordelig en flexibel! Geef uw wensen door aan onze medewerkers, dan gaan zij meteen aan de slag om de juiste poetsvrouw in Zwijndrecht te vinden. Een propere woonst en extra vrije tijd? Daar zorgt Easy Life voor!

of bel
+32 3 888 32 35
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Sara V. uit Steenhuffel heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Tugba T. uit Kermt heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Kwinten U. uit Vlierzele heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Lucien V. uit Kapelle-Op-Den-Bos heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Nele H. uit Rijmenam heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.