Easy Life scoort
4.0 op basis van
233 beoordelingen
0800 62080

Poetsvrouw Sint-Martens-Latem

Een poetsvrouw kan erg veel betekenen voor veel mensen. Zij neemt namelijk verschillende klusjes van u over, waardoor u zelf veel meer vrije tijd krijgt. U krijgt zo bijvoorbeeld veel meer tijd om te rusten en te genieten aan het einde van een drukke dag. Alle taken in huis waar u op zo’n moment anders nog aan had moeten beginnen, zijn dan namelijk allemaal al voor u gedaan.

Betaalbare poetsvrouw in Sint-Martens-Latem

De hulp van een poetsvrouw is mogelijk in de regio van Sint-Martens-Latem. Ze zal zich ontfermen over de hele schoonmaak van het huis, maar ook het doen van de boodschappen, het koken en het wassen en strijken van de kleding kan voor u worden gedaan.

Betalen met dienstencheques

Dienstencheques zijn een handig betaalmiddel. Iedere cheque staat voor 9 Euro, dit is het uurloon van de poetsvrouw. Ook is iedere cheque aftrekbaar voor 20% waardoor het voor u nog een stuk voordeliger wordt.

U kunt al erg snel gaan genieten van meer vrije tijd dankzij de hulp van een poetsvrouw in Sint-Martens-Latem. Heeft u hier namelijk interesse in, kijk dan even op www.Easy Life-dc.be. Zij kunnen dit namelijk allemaal voor u regelen.”

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid