Easy Life scoort
4.0 op basis van
224 beoordelingen
0800 62080

Poetsvrouw Ranst

Tijdstekort om het huishouden te doen door een drukke job of volle sociale agenda? Of bent u misschien lichamelijk niet meer capabel om zelf huishoudelijke taken te voltooien? Easy Life kan u helpen tijdens de zoektocht naar de perfecte poetsvrouw in Ranst. Bye bye ingewikkelde procedures, ingewikkeld stappenplan of ellenlange wachtlijsten. Easy Life Ranst zorgt voor alles!

De taken van onze Easy Life poetsvrouw

Het schoonmaken van uw woning (denk maar aan stofzuigen, afstoffen of dweilen bijvoorbeeld) hoort standaard tot de taken van een poetsvrouw bij Easy Life. Toch gaan wij van Easy Life net dat tikkeltje verder. Na samenspraak kan de poetshulp ook boodschappen doen, de strijk verzorgen of een warme maaltijd verzorgen. Een waardevolle hulp in het huishouden? Check!

Zoekt u een betrouwbare en propere poetsvrouw te Ranst?

Bij Easy Life gaan we samen op zoek naar een 100% betrouwbare poetsvrouw met oog voor kwaliteit en vriendelijke service, volledig aangepast aan uw vereisten en wensen. Voor we onze poetsvrouwen voorstellen aan onze klanten, worden ze uitgebreid en professioneel gescreend. Voldoet ze aan onze eisen? Pas dan kunnen we haar inschakelen voor het uitvoeren van huishoudelijke taken die nodig zijn.

Wij zorgen voor de juiste poetsvrouw in Ranst

Flexibel, gemakkelijk en voordelig... Dat zijn de drie kernwoorden van Easy Life. Al wat u hoeft te doen zijn uw wensen doorgeven aan een van onze medewerkers, dan gaan zij meteen aan de slag om de juiste poetsvrouw in Ranst te vinden. Extra vrije tijd en een propere woning? Daar zorgen wij voor!

Uw poetsvrouw in Ranst vergoeden

Betalen via dienstencheques? Dan geniet u van verschillende (financieel geziene) voordelen. Via ons betalingsproces kan u snel, veilig en eenvoudig het (voordelige!) uurtarief van uw poetsvrouw betalen. Het aankopen van dienstencheques is trouwens gedeeltelijk aftrekbaar van de belastingen. Neem contact op met een van onze gemotiveerde medewerkers voor meer informatie!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid