Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Poetsvrouw Puurs

Zorgen een uitdagende job, spannende hobby en een drukke sociale agenda ervoor dat er weinig extra tijd overblijft om het huishouden te verzorgen? Of misschien bent u lichamelijk niet meer in staat om de klassieke huishoudelijke taken nog zelfstandig uit te voeren? Easy Life helpt u met alle plezier verder in de zoektocht naar de perfecte poetsvrouw in Puurs. Maak komaf met veel te lange wachtlijsten, een moeizame, onvriendelijke service of ingewikkelde procedures... Easy Life in Puurs zorgt voor alles.

Uw poetsvrouw in Puurs vergoeden

Wilt u gebruik maken van dienstencheques als betaalmiddel? Dan kunt u genieten van verschillende (financiële) voordelen. Via ons eenvoudig en betrouwbaar betalingsproces kan u snel en veilig het gunstige uurtarief van uw poetsvrouw in kwestie vergoeden. Het aankopen van een dienstencheque is trouwens gedeeltelijk aftrekbaar van de belastingen! Interesse in onze diensten? Neem contact op met een van onze gedreven medewerkers!

Het takenpakket van een poetsvrouw bij Easy Life

Het schoonmaken van uw woning (zoals stofzuigen, dweilen of afstoffen bijvoorbeeld) behoort standaard tot het takenpakket van ons scala aan poetsvrouwen. Toch gaat onze uitstekende service net dat ene stapje verder dan de concurrentie om u tot dienst te zijn. Na een kort, intern overleg kan de poetsvrouw in kwestie ook boodschappen doen, het verzorgen van de strijk of een warme maaltijd klaarmaken. Makkelijk, toch? Een waardevolle hulp in het huishouden... That’s Easy Life!

Betrouwbare en propere poetsvrouwen van Easy Life

Bij Easy Life gaan we samen op zoek naar de juiste poetsvrouw met oog voor een kwaliteitsvolle service en volledige betrouwbaarheid. Om dit aan al onze klanten te kunnen garanderen, screenen we grondig elke potentiële poetsvrouw vooraleer we met haar gaan samenwerken en aan de slag gaan. Voldoet de poetsvrouw in kwestie aan al onze voorwaarden (en die van onze klanten) en eisen? Dan stellen we haar met alle plezier aan u voor. Zo kunt u alle huishoudelijke taken met een gerust hart aan een van onze poetsvrouwen overlaten.

Easy Life zorgt voor de juiste poetsvrouw in Puurs

De drie kernwoorden van ons bedrijf? Voordelig, flexibel en gemakkelijk. Geef al uw mogelijke wensen door aan onze gepassioneerde medewerkers, dan gaan zij meteen aan de slag om de juiste poetsvrouw in de buurt van Puurs te vinden. Een propere woning en meer vrije tijd? Zet dat alvast op uw lijstje!

of bel
+32 5 252 53 81
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Harry V. uit Putte heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Loquet E. uit Stekene heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Carolien V. uit Zwijndrecht heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Stefanie S. uit Essen heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Fadumo A. uit Diegem heeft 44 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.