Easy Life scoort
4.2 op basis van
22739 beoordelingen

Poetsvrouw Pulle

Zorgen een uitdagende job, spannende hobby en een drukke sociale agenda ervoor dat er weinig extra tijd overblijft om het huishouden te verzorgen? Of misschien bent u lichamelijk niet meer in staat om de klassieke huishoudelijke taken nog zelfstandig uit te voeren? Easy Life helpt u met alle plezier verder in de zoektocht naar de perfecte poetsvrouw in Pulle. Maak komaf met ellenlange wachtlijsten, een moeizame, onvriendelijke service of ingewikkelde procedures... Easy Life in Pulle zorgt voor alles.

Easy Life zorgt voor de juiste poetsvrouw in Pulle

De drie kernwoorden van ons bedrijf? Voordelig, flexibel en gemakkelijk. Geef al uw mogelijke wensen door aan onze gepassioneerde medewerkers, dan gaan zij meteen aan de slag om de juiste poetsvrouw in de buurt van Pulle te vinden. Een propere woning en meer vrije tijd? Zet dat alvast op uw lijstje!

Het takenpakket van poetsvrouwen bij Easy Life

Het schoonmaken van uw woning (zoals stofzuigen, dweilen of afstoffen bijvoorbeeld) behoort standaard tot het takenpakket van onze poetsvrouwen. Toch gaat onze uitstekende service net dat ene stapje verder dan de concurrentie om u tot dienst te zijn. Na een kort, intern overleg kan de poetsvrouw in kwestie ook boodschappen doen, het verzorgen van de strijk of een warme maaltijd klaarmaken. Makkelijk, toch? Een waardevolle hulp in het huishouden... That’s Easy Life!

Uw poetsvrouw in Pulle vergoeden

Wilt u gebruik maken van dienstencheques als betaalmiddel? Dan kunt u genieten van verschillende (financiële) pluspunten. Via ons eenvoudig en betrouwbaar betalingsproces kan u snel en veilig het gunstige uurtarief van uw poetsvrouw in kwestie vergoeden. Het aankopen van een dienstencheque is gedeeltelijk aftrekbaar van de belastingen! Interesse in onze diensten? Neem contact op met een van onze gedreven medewerkers bij Easy Life!

Propere en betrouwbare poetsvrouwen van Easy Life

Bij Easy Life gaan we samen op zoek naar de juiste poetsvrouw met oog voor een kwaliteitsvolle service en volledige betrouwbaarheid. Om dit aan al onze klanten te kunnen garanderen, screenen we grondig elke potentiële poetsvrouw vooraleer we met haar gaan samenwerken en aan de slag gaan. Voldoet de poetsvrouw in kwestie aan al onze voorwaarden en eisen (en de uwe)? Dan stellen we haar met alle plezier aan u voor. Zo kunt u alle huishoudelijke taken met een gerust hart aan een van onze poetsvrouwen overlaten.

of bel
+32 3 369 92 57
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Severine A. uit Oostrozebeke heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Birgit S. uit Ruddervoorde heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Dominique H. uit Sint-Martens-Latem heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Carolien V. uit Heist-Op-Den-Berg heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Els M. uit Stevoort heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.