Easy Life scoort
4.0 op basis van
224 beoordelingen
0800 62080

Poetsvrouw Oostduinkerke

Schoonmaken, koken en wassen zijn waarschijnlijk niet de dingen waar u zin in heeft aan het einde van een drukke dag. Gelukkig is het mogelijk om deze taken van u over te laten nemen. Er wordt dan gezorgd dat al deze zaken netjes geregeld zijn, waardoor u in alle rust thuis kunt komen.

Betaalbare huishoudhulp in Oostduinkerke

De persoon die al die taken van u overneemt is een huishoudhulp. Deze hulp in het huishouden kan naast het schoonmaken, koken en wassen ook nog andere taken van u overnemen zoals strijken, maar ook de boodschappen doen. Op die manier komt u thuis in een opgeruimd huis waar u niets meer aan hoeft te doen.

Betalen met behulp van dienstencheques

Een dienstencheque is een betaalmiddel dat speciaal bedacht is om de hulp in huis te betalen. Deze persoon verdient 9 Euro per uur, wat staat voor één dienstencheque. Ook zijn alle dienstencheques aftrekbaar voor 30 procent. Zo is het niet alleen een handige manier van betalen, maar ook nog eens extra voordelig voor u.

Wilt u zelf zo snel mogelijk gaan genieten van meer rust in uw leven dankzij de hulp van een huishoudhulp in Oostduinkerke? Kijk dan even rond op [www.Easy Life-dc.be](http://www.Easy Life-dc.be) voor meer informatie."

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid