Easy Life scoort
4.0 op basis van
224 beoordelingen
0800 62080

Poetsvrouw Oelegem

Een uitdagende job, spannende hobby’s of een drukke sociale agenda kunnen ervoor zorgen dat er weinig extra tijd overblijft om het huishouden te verzorgen. Of misschien bent u lichamelijk niet meer in staat om de klassieke huishoudelijke taken nog zelfstandig te voltooien? Easy Life helpt u met alle plezier verder in de zoektocht naar de perfecte poetsvrouw in Oelegem. Maak komaf met ellenlange wachtlijsten, moeizame services of ingewikkelde procedures... Easy Life in Oelegem zorgt voor alles!

De verschillende taken van Easy Life poetsvrouwen

Het schoonmaken van uw woning (zoals stofzuigen, dweilen of afstoffen bijvoorbeeld) behoort standaard tot de taken van onze poetsvrouwen bij Easy Life. Toch gaat onze service net dat stapje verder dan de concurrentie. Na kort, intern overleg kan uw poetsvrouw ook boodschappen doen, het verzorgen van de strijk of het klaarmaken van een warme maaltijd. Handig, toch? Een waardevolle hulp in het huishouden? That’s Easy Life!

Easy Life zorgt voor de juiste poetsvrouw in Oelegem

De drie kernwoorden van ons bedrijf? Voordelig, flexibel en gemakkelijk! Geef uw wensen door aan onze gepassioneerde medewerkers, dan gaan zij meteen aan de slag om de juiste poetsvrouw in de buurt van Oelegem te vinden. Een propere woning en meer vrije tijd? Ja!

Uw poetsvrouw in Oelegem vergoeden

Wilt u gebruik maken van dienstencheques? Dan kunt u genieten van verschillende (financiële) pluspunten. Via ons eenvoudig en betrouwbaar betalingsproces kan u snel en veilig het gunstige uurtarief van uw poetsvrouw betalen. Het aankopen van een dienstencheque is trouwens gedeeltelijk aftrekbaar van de belastingen. Interesse in onze diensten? Neem contact op met een van onze gedreven en enthousiaste medewerkers bij Easy Life!

Propere en betrouwbare poetsvrouwen

Bij Easy Life gaan we samen op zoek naar de perfecte poetsvrouw met oog voor een kwaliteitsvolle service en 100% betrouwbaarheid. Om dit aan al onze klanten te kunnen garanderen, screenen we elke potentiële poetsvrouw uitgebreid vooraleer we met haar gaan samenwerken. Voldoet de poetsvrouw in kwestie aan al onze voorwaarden en eisen (en de uwe)? Dan stellen we haar aan u voor. Zo kunt u alle huishoudelijke taken met een gerust hart aan een van onze poetsvrouwen overlaten.

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid