Easy Life scoort
4.0 op basis van
233 beoordelingen
0800 62080

Poetsvrouw Mechelen

Het dagelijks leven van de meeste mensen wordt steeds drukker. Om naast het werk, de kinderen en het sociaal leven ook nog eens het huishouden bij te houden is een lastige taak. Het is daarom fijn wanneer men op zo'n moment een beroep kan doen op de hulp van een huishoudhulp. Zo houdt u namelijk meteen een stuk meer vrije tijd over om dingen te doen die u echt leuk vindt.

Betaalbare huishoudhulp in Mechelen

Wanneer u gebruik maakt van een huishoudhulp zullen verschillende zaken van u overgenomen worden. Taken zoals het schoonmaken van het huis, maar ook koken, wassen en zelfs de boodschappen doen kunnen allemaal van u overgenomen worden. Na een lange dag komt u dan thuis in een huis waarin alles netjes geregeld is. U hoeft dan zelf niets meer te doen.

Betalen met dienstencheques

U kunt uw huishoudhulp betalen met een dienstencheque. Dit is een handig betaalmiddel, dat nog eens voor 30% aftrekbaar is. Dit maakt het voor u als particulier dan ook meteen een stuk interessanter. Iedere cheque staat voor 9 Euro, dit is het uurloon van de huishoudhulp. Op deze manier kunt u deze dan ook heel makkelijk betalen.

Easy Life Dienstencheques staat voor u klaar wanneer u op zoek bent naar een huishoudhulp in Mechelen. Wanneer u contact met hen opneemt, zal u binnenkort al kunnen genieten van meer rust in uw leven."

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid