Easy Life scoort
4.0 op basis van
224 beoordelingen
0800 62080

Poetsvrouw Massenhoven

Een uitdagende job, drukke sociale agenda of verschillende hobby’s kunnen ervoor zorgen dat er weinig extra tijd overblijft om het huishouden te verzorgen. Of misschien bent u lichamelijk niet meer in staat om de klassieke huishoudelijke taken nog zelfstandig uit te voeren? Easy Life helpt u met alle plezier verder in de zoektocht naar de perfecte poetsvrouw in Massenhoven. Maak komaf met ellenlange wachtlijsten, moeizame service of ingewikkelde procedures, Easy Life in Massenhoven zorgt voor alles!

Uw poetsvrouw in Massenhoven vergoeden

Wilt u dienstencheques gebruiken? Dan kunt u genieten van verschillende (financiële) bonuspunten. Via ons eenvoudig betalingsproces kan u snel en veilig het gunstige uurtarief van uw poetsvrouw betalen. Het aankopen van een dienstencheque is trouwens gedeeltelijk aftrekbaar van de belastingen. Handig, toch? Interesse in onze diensten? Neem contact op met een van onze gedreven en enthousiaste medewerkers bij Easy Life!

De verschillende taken van onze poetsvrouwen

Het schoonmaken van uw woning (zoals stofzuigen, dweilen en afstoffen bijvoorbeeld) behoort standaard tot de taken van onze poetsvrouwen bij Easy Life. Toch gaat onze service net dat stapje verder dan de concurrentie. Na kort, intern overleg kan uw poetsvrouw ook boodschappen doen, het verzorgen van de strijk of het klaarmaken van een warme maaltijd. Een waardevolle hulp in het huishouden? That’s Easy Life!

Propere en een betrouwbare poetsvrouw

Bij Easy Life gaan we samen op zoek naar de perfecte poetsvrouw met oog voor een kwaliteitsvolle service en 100% betrouwbaarheid. Om dit aan al onze klanten te kunnen garanderen, screenen we elke poetsvrouw uitgebreid vooraleer we met haar gaan samenwerken. Voldoet de potentiële poetsvrouw in kwestie aan al onze voorwaarden (en de uwe)? Dan stellen we haar aan u voor. Zo kunt u alle huishoudelijke taken met een gerust hart aan een van onze gedreven poetsvrouwen overlaten.

Easy Life zorgt voor de juiste poetsvrouw in Massenhoven

De drie kernwoorden van Easy Life? Voordelig, flexibel en gemakkelijk! Geef uw wensen door aan onze medewerkers, dan gaan zij meteen aan de slag om de juiste poetsvrouw in Massenhoven te vinden. Een propere woning en meer vrije tijd? Ja!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid