Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Poetsvrouw Lier

Natuurlijk wilt u graag een propere woning, maar dit is niet altijd eenvoudig wanneer u een drukke job heeft. Of misschien bent u veel tijd kwijt aan uw gezin of hobby. Het kan natuurlijk ook zijn dat u lichamelijk niet in staat bent om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Een poetsvrouw vinden is de oplossing! Easy Life helpt u graag aan de beste poetsvrouw in Lier. U bespaart uzelf een lange zoektocht en geniet op korte termijn al van het gemak van een hulp in huis.

Propere poetsvrouw, betrouwbaar en professioneel

Kiest u voor Easy Life, dan bent u verzekerd van de beste poetsvrouw in Lier. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij Easy Life voorop. Dat is de reden dat zij iedere poetsvrouw eerst screenen, voordat zij via dit poetsbureau aan de slag mag gaan. Een poetsvrouw van Easy Life voldoet aan de strenge eisen van de organisatie. Daarnaast houdt Easy Life rekening met uw voorkeuren en eisen. Dát is de service van Easy Life!

Taken van de poetsvrouw

De voornaamste reden om een poetsvrouw in huis te halen, is natuurlijk om uw woning proper te houden. Waar een doorsnee poetsvrouw het houdt bij stof afnemen, stofzuigen en dweilen, neemt de poetsvrouw van Easy Life graag een stap extra voor u. In overleg kan zij namelijk ook andere taken van u overnemen. Denkt u daarbij aan het doen van uw boodschappen, het strijken van de was of zelfs het klaarzetten van uw maaltijd. Dat is nog eens relaxed thuiskomen na een lange dag werken! Een poetsvrouw van Easy Life is dus echt een waardevolle hulp, die uw huishouden een stuk efficiënter kan maken.

Poetsvrouw in Lier met dienstencheques

Een poetsvrouw kunnen betalen met dienstencheques brengt vele voordelen. Het is niet alleen gemakkelijk en veilig, maar geeft ook een fiscaal voordeel. De kosten zijn namelijk deels af te trekken van de belasting. Dit, in combinatie met het voordelige uurtarief, maakt het wel erg aantrekkelijk om een poetsvrouw via Easy Life in te zetten.

Hier vindt u de beste poetsvrouw in Lier: Easy Life!

Easy Life zorgt voor gemak, uitgebreide mogelijkheden, een concurrerend tarief en de beste poetsvrouw in Lier. U hoeft niet verder te zoeken, enkel even contact op te nemen met de medewerkers van Easy Life. Dit kan via het online aanvraagformulier, maar ook telefonisch zijn zij te bereiken. U geeft uw wensen en eisen aan en wordt zo spoedig mogelijk voorgesteld aan de best passende poetsvrouw in Lier.

of bel
+32 3 369 89 10
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Maria W. uit Rumst heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Hosna Z. uit Hoboken heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Isa V. uit Gent heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Kim B. uit Bavegem heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Nancy D. uit Nazareth heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.