Easy Life scoort
4.0 op basis van
224 beoordelingen
0800 62080

Poetsvrouw Kruibeke

Een uitdagende job, drukke sociale agenda of verschillende hobby’s kunnen ervoor zorgen dat er weinig tijd overblijft om het huishouden te doen. Of misschien bent u lichamelijk niet meer in staat om de klassieke huishoudelijke taken nog eigenhandig uit te voeren? Easy Life helpt u met alle plezier verder in de zoektocht naar een geschikte poetsvrouw in Kruibeke. Maak komaf met ellenlange wachtlijsten, moeizame service of ingewikkelde procedures, Easy Life in Kruibeke zorgt voor alles!

Propere en betrouwbare poetsvrouwen

Bij Easy Life gaan we samen op zoek naar de perfecte poetsvrouw met oog voor een kwaliteitsvolle service en betrouwbaarheid. Om dit aan al onze klanten te kunnen garanderen, screenen we elke poetsvrouw vooraleer we met haar samenwerken. Voldoet de poetsvrouw in kwestie aan al onze voorwaarden (en de uwe)? Dan stellen we haar voor aan onze klanten. Zo kunt u alle huishoudelijke taken met een gerust hart aan een van onze poetsvrouwen overlaten.

De verschillende taken van een poetsvrouw

Het schoonmaken van uw woning (zoals stofzuigen, dweilen en afstoffen bijvoorbeeld) behoort standaard tot de taken van de poetsvrouwen van Easy Life. Toch gaat onze service net dat stapje verder. Na enig overleg kan uw poetsvrouw ook boodschappen doen, het verzorgen van de strijk of het klaarmaken van een warme maaltijd. Een waardevolle hulp in het huishouden? That’s Easy Life!

Uw poetsvrouw in Kruibeke vergoeden

Wilt u met dienstencheques betalen? Dan kunt u genieten van verschillende (financiële) pluspunten. Via een eenvoudig betalingsproces kan u snel en veilig het gunstige uurtarief van uw poetsvrouw vergoeden. Het aankopen van een dienstencheque is trouwens gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Handig, toch? Interesse in onze diensten? Neem contact op met een van onze gedreven medewerkers!

Easy Life zorgt voor de juiste poetsvrouw in Kruibeke

De drie kernwoorden van Easy Life? Voordelig, gemakkelijk en flexibel! Geef uw wensen door aan onze medewerkers, dan gaan zij meteen aan de slag om de juiste poetsvrouw in Kruibeke te vinden. Een propere woning en meer vrije tijd? Daar zorgt Easy Life voor!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid