Easy Life scoort
4.0 op basis van
224 beoordelingen
0800 62080

Poetsvrouw Hove

Een propere woning gaat niet bepaald samen met een drukke job, goedgevulde sociale agenda of uitdagende hobby. Of misschien bent u lichamelijk niet meer in staat om huishoudelijke taken zelf nog te voltooien? Easy Life helpt u verder om een poetsvrouw in Hove te vinden. Wij helpen u zo snel mogelijk verder, zonder ellenlange wachtlijsten, moeizame service of ingewikkelde procedures. Easy Life in Hove? Wij zorgen voor alles!

De taken van onze poetsvrouwen bij Easy Life

Het grondig schoonmaken van uw woning, dat behoort tot het basispakket van onze poetsvrouw (denk maar aan afstoffen, stofzuigen en dweilen bijvoorbeeld). Toch gaat Easy Life net dat ene stapje verder dan de concurrentie. Na intern overleg kan uw poetsvrouw ook taken als boodschappen doen, strijken en het klaarzetten van een warme maaltijd tot haar rekening nemen. Een waardevolle hulp in uw huishouden? Check!

Een betrouwbare (en propere) poetsvrouw

De zoektocht naar de perfecte poetsvrouw in de handen van Easy Life leggen? Bij ons ben je 100% zeker van je keuze! Wij zorgen voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Om dit te kunnen garanderen, wordt elke potentiële poetsvrouw uigebreid gescreend vooraleer we haar voorstellen aan onze klanten. Voldoet de poetsvrouw in kwestie aan onze (strenge) eisen en die van u? Dan gaan we met haar aan de slag. Op deze manier kunt u alle huishoudelijke taken met een gerust hart aan de poetsvrouw overlaten.

Uw poetsvrouw in Hove betalen met dienstencheques

Wanneer u betaalt met dienstencheques, kan u genieten van verschillende (financiële) voordelen. Via een eenvoudig betalingsproces kan u op een veilige manier het gunstige uurtarief van onze poetsvrouw vergoeden. Het aankopen van dienstencheques is trouwens gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Interesse? Wacht niet langer en neem contact op met een van onze gedreven medewerkers!

Easy Life zorgt voor de beste poetsvrouw in Hove

Easy Life staat voor gemak, flexibiliteit en een voordelig tarief. Geef al uw wensen door aan onze medewerkers, dan gaan zij aan de slag om de ideale poetsvrouw in Hove te vinden. Meer genieten van vrije tijd en een propere woning? Dat is Easy Life!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid