Easy Life scoort
4.0 op basis van
233 beoordelingen
0800 62080

Poetsvrouw Hoeleden

Drukke hobby’s, een uitdagende job of een te volle sociale agenda? We kunnen allemaal wel eens de hulp van een poetsvrouw gebruiken! Onze beste oplossing? Ons enthousiaste team zorgt voor de ideale poetsvrouw in Hoeleden. Nooit meer last van saaie, lange procedures of een onvriendelijke service, Easy Life zorgt voor alles wat komt kijken bij het inschakelen van een geschikte poetsvrouw.

Uw poetsvrouw in Hoeleden vergoeden

De gemaakte uren kan u makkelijk vergoeden met dienstencheques. Via een makkelijk betalingssysteem kan u betrouwbaar en snel het uurtarief van uw poetsvrouw vergoeden. Dit is trouwens voor een deel aftrekbaar van de belastingen. Win-win! Interesse? Neem dan snel contact op met iemand van ons gedreven team. Let’s Easy Life!

De meest geschikte poetsvrouw in Hoeleden

Eenvoud, flexibiliteit en betaalbaarheid zijn onze drie belangrijkste kernwoorden. Geef al uw wensen door aan ons team, dan gaan wij zo efficiënt en snel mogelijk aan de slag om de juiste poetsvrouw in Hoeleden te vinden. Een propere woning en meer vrije tijd over? Check!

Het takenpakket van al onze deskundige poetsvrouwen

Onze deskundige poetsvrouwen zorgen voor de standaard taken van het schoonmaken van uw woning. Toch gaan we verder dan onze belangrijkste concurrentie! Na kort intern overleg kan uw aangewezen poetsvrouw ook strijken, boodschappen doen of een lekkere maaltijd verzorgen. Van een onmisbare hulp in het huishouden gesproken!

Op zoek naar een betrouwbare poetsvrouw?

Wij gaan met alle plezier op zoek naar de meest geschikte poetsvrouw met oog voor betrouwbaarheid, transparantie en kwaliteit. We willen dit garanderen aan al onze klanten, daarom screenen we elke poetsvrouw in kwestie heel uitgebreid. Wij zorgen er persoonlijk voor dat u alle huishoudelijke taken met een gerust hart kan overlaten aan onze professionele poetsvrouw.

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid