Easy Life scoort
4.4 op basis van
1907 beoordelingen
0800 62080

Poetsvrouw Ekeren

Een week vol hobby’s, sociale verplichtingen of een drukke en uitdagende job... Soms blijft er amper tijd over om het huishouden zelf voor je rekening te nemen. Zelf niet meer in staat om huishoudelijke taken uit te voeren? Ons gedreven team helpt iedereen met alle plezier verder in de zoektocht naar de ideale poetsvrouw in Ekeren. Vaarwel onvriendelijke, trage service of veel te lange wachtlijsten... Easy Life in Ekeren zorgt voor alle aspecten die komen kijken bij het beroep doen op een poetsvrouw.

Op zoek naar een 100% betrouwbare poetsvrouw?

Het team van Easy Life gaat met alle plezier op zoek naar de meest geschikte poetsvrouw met oog voor 100% betrouwbaarheid en tiptop service. Om dit aan iedereen te kunnen garanderen, screenen we al onze mogelijke poetsvrouwen vooraleer we met haar samenwerken en voorstellen aan onze klanten. Worden al onze voorwaarden (en die van u) gerespecteerd? Dan stellen we de poetsvrouw in kwestie voor aan onze klanten. Alle huishoudelijke taken met een gerust hart overlaten aan onze deskundige poetsvrouwen? Dat is Easy Life.

Easy Life zorgt voor de juiste poetsvrouw in Ekeren

Onze drie kernwoorden? Eenvoudig, flexibel en voordelig! Geef uw wensen door aan onze medewerkers, dan gaan zij meteen aan de slag om de juiste poetsvrouw in Ekeren te vinden. Een propere woonst en extra vrije tijd? Daar zorgen wij voor!

De verschillende taken van onze poetsvrouwen

Stofzuigen, dweilen of afstoffen (kortom: het schoonmaken van uw woning) behoren standaard tot de taken van onze poetsvrouwen. Onze professionele service gaat altijd dat ene stapje verder dan de voornaamste concurrentie. Na kort (intern) overleg kan uw poetsvrouw in kwestie ook boodschappen doen, de strijk verzorgen of een warme (en lekkere!) maaltijd klaarmaken. Kortom, een waardevolle hulp in het huishouden!

Uw poetsvrouw in Ekeren betalen

Betalen met dienstencheques? Dan kunt u genieten van verschillende financiële bonuspuntjes. Via ons eenvoudige betalingsproces kan u snel en veilig het uurtarief van uw poetsvrouw betalen. Het aankopen van dienstencheques is ook nog eens gedeeltelijk aftrekbaar van de belastingen. Handig, toch? Interesse in onze professionele diensten? Neem contact op met een van onze gepassioneerde en enthousiaste medewerkers van Easy Life. Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag!

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 4 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 4 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid