Easy Life scoort
4.2 op basis van
11311 beoordelingen

Poetsvrouw Dilbeek

Bespaar uzelf een lange zoektocht naar een bekwame en betrouwbare poetsvrouw in Dilbeek en profiteer van de uitstekende dienstverlening van Easy Life. Dit poetsbureau uit Dilbeek neemt u veel tijd en moeite uit handen en stelt u voor aan de beste poetsvrouw in Dilbeek. Easy Life kan daarnaast ook de bestelling van uw dienstencheques uit handen nemen, zodat u écht meer tijd overhoudt voor uw familie, vrienden en werk.

Een poetsvrouw in huis?

De reden om een poetsvrouw te vinden, is voor iedereen anders. Misschien komt u tijd te kort om het huishouden op orde te houden, misschien bent u lichamelijk niet in staat om huishoudelijk werk uit te voeren. Het kan natuurlijk ook zijn dat u zelf niet goed bent in kuisen, of er gewoon geen goesting in heeft. Wat de reden ook mag zijn, één ding staat vast: een poetsvrouw vinden geeft meer vrije tijd én een proper huis! Easy Life helpt u graag bij het vinden van een poetsvrouw in Dilbeek.

Een betrouwbare poetsvrouw in Dilbeek

Easy Life hecht veel waarde aan het leveren van een bekwame, professionele én betrouwbare poetsvrouw. Dat is de reden dat een poetsvrouw pas in het werkbestand van Easy Life opgenomen wordt, na een uitgebreide screening. Op deze manier waarborgt Easy Life kwaliteit en betrouwbaarheid en bent u verzekerd van de beste poetsvrouw in Dilbeek!

Taken Easy Life poetsvrouw

Een poetsvrouw in Dilbeek via Easy Life is niet zomaar een poetsvrouw. De huishoudhulp vindt de standaard huishoudelijke taken, zoals bijvoorbeeld stof afnemen, stofzuigen en dweilen vanzelfsprekend. Maar, zij kan in overleg ook andere werkzaamheden verrichten, waar u misschien zelf niet altijd aan toekomt. Wat denkt u bijvoorbeeld van het verzorgen van uw strijk of het bereiden van uw maaltijd? Bent u moeilijk ter been? Dan kan de poetsvrouw ook voor u langs de winkel om uw boodschappen in huis halen. Dát is Easy Life!

Een poetsvrouw met dienstencheques

De poetsvrouw uit Dilbeek die Easy Life voor aan u voor zal stellen, werkt met dienstencheques. Dit houdt in, dat u vooraf online dienstencheques bestelt, waarna deze bij u thuis worden afgeleverd. Met deze dienstencheques betaalt u de poetsvrouw uit. Het voordeel van dienstencheques is dat het niet alleen een veilige en makkelijke manier van betalen is, maar dat u de kosten hiervoor ook gedeeltelijk kan aftrekken van de belasting. Ziet u op tegen de administratie rondom dienstencheques? Dan neemt Easy Life dit ook graag uit handen.

Poetsvrouw in Dilbeek vinden? Easy Life!

De poetsvrouw in Dilbeek kan wekelijks bij u langskomen, maar misschien vindt u tweewekelijks al voldoende. U geeft uw wensen aan bij Easy Life en de enthousiaste medewerkers helpen u snel verder. Het invullen van het online aanvraagformulier kost maar een enkele minuut. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen met Easy Life, zodat de medewerkers direct de mogelijkheden met u kunnen doorspreken.

of bel
02 669 92 96
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Astrid L. uit Oudenburg heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jasmine D. uit Sint-Eloois-Vijve heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Krystalenia A. uit Gent heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jos C. uit Riemst heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Katleen V. uit Ransberg heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.