Easy Life scoort
4.4 op basis van
1907 beoordelingen
0800 62080

Poetsvrouw Brasschaat

Een week vol hobby’s, sociale verplichtingen of een drukke en uitdagende job... Soms blijft er amper tijd over om het huishouden zelf te verzorgen. Zelf niet meer in staat om huishoudelijke taken te volbrengen? Ons gedreven team helpt iedereen met alle plezier verder in de zoektocht naar de meest geschikte poetsvrouw in Schoten. Vaarwel onvriendelijke, trage service of veel te lange wachtlijsten... Easy Life in Kalmthout zorgt voor alle aspecten die komen kijken bij het beroep doen op de hulp van een poetsvrouw.

Op zoek naar een volledig betrouwbare poetsvrouw?

Het team van Easy Life gaat met alle plezier op zoek naar de meest geschikte poetsvrouw met oog voor 100% betrouwbaarheid en tiptop service. Om dit aan iedereen te kunnen garanderen, screenen we al onze mogelijke poetsvrouwen vooraleer we met haar samenwerken en voorstellen aan onze klanten. Worden al onze voorwaarden (en de uwe) gerespecteerd? Dan stellen we de poetsvrouw in kwestie voor aan onze klanten. Alle huishoudelijke taken met een gerust hart overlaten aan onze deskundige poetsvrouwen? Daar zorgen wij voor!

De uitgebreide taken van onze poetsvrouwen

Stofzuigen, dweilen of afstoffen (kortom: het schoonmaken van uw woning) behoren standaard tot de taken van de poetsvrouwen in ons team. Onze professionele service gaat altijd dat ene stapje verder dan de voornaamste concurrentie. Na kort (intern) overleg kan uw poetsvrouw in kwestie ook boodschappen doen, de strijk verzorgen of een warme (en lekkere!) maaltijd klaarmaken. Kortom, een waardevolle en onmisbare hulp in het huishouden!

Easy Life zorgt voor de meest geschikte poetsvrouw in Brasschaat

Onze drie kernwoorden? Eenvoudig, flexibel en voordelig. Geef uw wensen door aan onze enthousiaste medewerkers, dan gaan zij meteen aan de slag om de juiste poetsvrouw in Brasschaat te vinden. Een propere woonst en extra vrije tijd? Daar zorgen wij voor!

Uw poetsvrouw in Brasschaat vergoeden

Betalen met dienstencheques? Dan kunt u genieten van verschillende financiële bonuspunten. Via ons eenvoudige betalingsproces kan u snel en veilig het uurtarief van uw poetsvrouw vergoeden. Het aankopen van een bundel dienstencheques is ook nog eens gedeeltelijk aftrekbaar van de belastingen. Handig, toch? Interesse in onze professionele diensten? Neem contact op met een van onze gepassioneerde en enthousiaste medewerkers van Easy Life.

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 4 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 4 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid